kbrilliant

[SOLVED] 3.5.02 Mesh corruption when changing image resolution

5 posts in this topic

Hello,

I'm seeing a repeatable bug when attempting to re size a texture map.

1. start a new scene and select any default model for per-pixel painting. Keep the default values.

2. got to edit: Mesh and texture resolution. Change the texture size to any other size.

3. The mesh "explodes".

I'm working on Windows Vista Business 64 Bit. Non Cuda version of 3DC.

Thank you for your attention to this matter.

Ken

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ken:

Thanks for the bug report. We'll look into this right away.

Greg Smith

Share this post


Link to post
Share on other sites

I opened Creature.OBJ for PPP with default settings, than Edit->Change mesh and texture res, set res to 2k x 2k. All worked as expected.

I tried other models too with different settings and works exactly as expected.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I opened Creature.OBJ for PPP with default settings, than Edit->Change mesh and texture res, set res to 2k x 2k. All worked as expected.

I tried other models too with different settings and works exactly as expected.

I found out the missing step to repeat this issue. Make sure "show displaced mesh" is checked before changing the mesh resolution. Turing it off and on again does seem to fix the model.

Thank you for looking into it.

Ken

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now