Jump to content
3DCoat Forums

chris_solo

Advanced Member
  • Content count

    491
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by chris_solo


  1.  

    Hello 3dcoat community,
    I would like to know the fastest way to be able to export a sculpt from 3dcoat to C4d without doing a retopilogy and also while keeping the default shader that I put on it?

    Here's the screenshot that I would like to export and the shader that I would like to keep on with the export.
    Is there a fast export function, keeping the details of the sculpt and also the shader on it

    On the other hand, the 3dcoat Engine rendering system doesn't work in my software? !! ...
    I have set the number of rays that I want, chose the location of the file to render, chose the size, push on "Render"... when I start rendering, the rays scroll continuously and no rendering file is re-performed...

    thank you for your help and for reading my message!

    Sans-titre-1.jpg


  2. I'm using 4.0.06A. CUDA DX     It runs fine on my windows8 -64bit system with DX11.  The file name for the version I'm using is 3d-CoatDX64C.exe.   I think the C at the end of the file name tells that it is CUDA.

     

    Our systems specifications look almost identical, except I have a GTX 660ti video card.

    so I downloaded, I installed this version and not this still doesn't work! :mad:

    I don't understand...

     

    My NVDIA Driver: 320.49

    Driver Dll Version 5.50 (8.17.13.2049)

    Runtime Dll version 5.0(6.14.11.5000)

     

     

    ...

    I think I'll have to work with OpenGL!

     

     

    ++Chris


  3. it would be nice to score somewhere the minimum and optimum configuration, I still don't know if 3DCoat works with DirectX 11 or DirectX 9 only?!

    then if it works with DirectX 11, I have a problem with the latest version available online! this version works only with OpenGL! DirectX version doesn't work

    if this is a problem with the Cuda version, I don't know which version I have, but I think it is 5...

     

    thank you for feedback.

     

    infos:

    system: Windows 8 - 64bits

    processor : Intel Core i7-3770 CPU 3.40Ghz (8CPUs) 3.4Ghz

    memory : 16 Go

    video card : NVIDIA Geforce GTX 660

    memory : 4044 MB

     

    > 3dcoat version 4.0.05  stable version

     

    ++Chris


  4. Hello!

     

    I get an error when the program starts when I run the application. I installed version 3d-Coat-V4_0-04B1-64 and it gives me
    an error : (0xc000007b) the same version OpenGL version works!!!

    I have DirectX 11

     

    system: Windows 8 - 64bits

    processor : Intel Core i7-3770 CPU 3.40Ghz (8CPUs) 3.4Ghz

    memory : 16 Go

    video card : NVIDIA Geforce GTX 660

    memory : 4044 MB

     

    can you help me?

     

    thanks

     

    ++Chris

     

     

     

     

×