Jump to content
3D Coat Forums

The_Mikeman

Member
  • Content count

    11
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About The_Mikeman

  • Rank
    Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Enable
  1. The_Mikeman

    Been away plus Moving

    Good luck!
  2. The_Mikeman

    [Solved] Problem pose tool

    Turning on symmetry did the trick for me.
  3. The_Mikeman

    3DCoat 4.8 BETA testing thread

    Possible bug in 3D-Coat-V4.8.23SL (demo mode) Move tool triggers "hidden color information" icon in vox layer. Similar thing in pose tool. I don't know if that's how it should be.
  4. The_Mikeman

    Maybe BUG? Brush engine issue

    Video link fixed.
  5. The_Mikeman

    Maybe BUG? Brush engine issue

    Same behavior in ZB with buildup brush. @haikalle An interesting fact is that all your "problematic" surface tools (except buildup tool) have this buildup option (in options bar). Although not enabled it builds up a bit at the end.
  6. The_Mikeman

    Maybe BUG? Brush engine issue

    I think that's a normal behavior.
  7. Why is the depth indicator pointing downwards in 4.8.22 ? Happens with every tool. Explanation, please? Edit: And what do I have to do to post in the BETA-Thread? Thanks
  8. The_Mikeman

    [Solved] -- POSE TOOL PROBLEM --

    Your problem is the selection opacity. Set it to 100%.
  9. The_Mikeman

    The undo after to global space bug

    Thanks. I did some further testing and also noticed that the object is somehow "hidden" ... Take a look. https://www.youtube.com/watch?v=-GcxdXXwRp0
  10. Strange bug here. 4.8.16 Demo Mode. Can't explain it properly. Therefore, I made a little video.....
  11. hi, I have a question about the viewport. Why is it that in newer versions of 3DC "left is right" and "right is left" whereas in older versions "left is left" and "right is right"? this drives me nuts. Regards.
×