Jump to content
3DCoat Forums

nameless_one

Member
  • Content count

    16
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About nameless_one

  • Rank
    Newbie
  1. nameless_one

    3DCoat 4.9 BETA testing thread

    Using transform with multiple sculpt layers selected results in weird behavior (4.9.65). If they are all in the same subtree and you select only the parent layer transform works as expected. 2zgqxnmOl9.mp4 . If
  2. nameless_one

    3DCoat 4.9 BETA testing thread

    changing stroke mode with split creates duplicate border width fields.-4.9.65 Also, Increasing Split border makes thinner gap between the split volumes. Is this confusing anyone else? Or it's just me :|
  3. nameless_one

    3DCoat 4.9 BETA testing thread

    Hello and thank you for all the great improvements! The following request is one of comfort and will sound selfish, but I bet that many Zbrush users can relate and would appreciate it. I have tremendous muscle memory from the years of Zbrush use that inverts brush function with Alt. I was wondering if it would be possible to allow Alt mapping as a shortcut for "Invert Tool" at some point in the future. Currently it is not possible (Or at least that has been my understanding). It would help users that use both programs in their workflows to adjust and work faster. Thanks again for all the hard work!
  4. nameless_one

    3DCoat 4.9 BETA testing thread

    A similar point for Pose tool in Free Form mode with active Symmetry. The lattice is deformed as expected, but the object does not follow the lattice that is tied to it. Seems very unexpected behavior. iwXTBVvnGC.mp4
  5. nameless_one

    3DCoat 4.9 BETA testing thread

    Hi friends! Thank you for the awesome new tools and development! ^__^ Renaming a folder in shader palette seems to insta-crash my 4.9.63 and 4.9.37 versions. Maybe worth checking out if it is a general issue.
  6. nameless_one

    Blender Applink

    I just had to return and report that everything works for me now, with the latest version of the addon 3dcoat 4.9.37 and blender 2.83. Even displacement node is created correctly and functioning. I have no idea what was causing my previous issues other than possibly having the addon on Roaming, instead of the blender install path. Many thanks!
  7. nameless_one

    Blender Applink

    Thank you so much for answering:) I will give it a shot with coat v. 4.9.37 Is 4.9.34 the most recent addon version? I appreciate your work very much! This tool is amazing EDIT: I think that the source of my problems was using the Roaming blender path for the addon. It seems to work as expected after I started using the blender.exe adjacent addons folder. My only issue now is that when the exported shader contains a displacement map, object turns black in Cycles.
  8. nameless_one

    Blender Applink

    Hey Haikale! Thank you for your awesome work! Is there a working link with the latest version of the addon? Looking forward to testing it EDIT: I downloaded the most recent link here, but missing the "Get Back" (?) button and the mesh does not update in blender after the 3dcoat export. I do not think I messed something up with the installation.
  9. nameless_one

    Retopo brush and vox hide problem

    That's great, thank you for letting me know!
  10. nameless_one

    Retopo brush and vox hide problem

    Hi Carlosan, Just reporting back after a period of testing. Even with the latest stable build, I do occasionally get that problem, where increasing the resolution of a voxel layer brings back voxels that were previously deleted using the "delete hidden" command. Also, brush tool in retopo room, selects polygons on all layers, instead of selecting current layer only. I am not sure if this behavior is intended. If yes, is there any way to work only on the active layer and lock the rest? Overall, I am really loving the program, it's a work of art.
  11. nameless_one

    ZBrush R6 AppLink -32 bit version only-

    I would buy this Applink! It's really missed in many people's workflows, I am sure.
  12. nameless_one

    Retopo brush and vox hide problem

    Will do! Again, thank you for getting back to me with this information. I will keep you posted if it fixes the issues!
  13. nameless_one

    Retopo brush and vox hide problem

    Hey Carlosan! : ) Thank you so much for your reply. I am using the latest beta: 4.8.40. This happens both in DX and OpenGL versions.
  14. nameless_one

    Retopo brush and vox hide problem

    Hi everyone! Is there a way that the brush in retopo room does not affect retopo objects on other layers? It seems to move everything for me. Is there a way to lock underlying retopo objects? And a second problem- Delete hidden does not always properly delete voxels. When I try to upres a layer in the vox tree, hidden geometry appears like it was never deleted. Does this happen to anyone else or am I doing something wrong? Thanks! :D
×