Jump to content
3DCoat Forums

3dmodels445

New Member
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About 3dmodels445

  • Rank
    Newbie
  1. Thank you for the fast response. I tried your idea, and used the male model in the sculpting room and added loop/polygons around the arm in the retopo room and it worked fine. It seems to be only not working on my mesh. I had no problem retopping the head and neck and ears, on my own personal mesh, so I don't know why only the arms are not working. I will keep trying... Found a solution: The loops (orange lines) duplicates when drawn, in my case. I deleted each loop, and a one still remained. Then I pressed enter and the polygons work correctly. Thought I would add this in case any other newbs have this problem.
  2. Thank you for the fast response. I tried your idea, and used the male model in the sculpting room and added loop/polygons around the arm in the retopo room and it worked fine. It seems to be only not working on my mesh. I had no problem retopping the head and neck and ears, on my own personal mesh, so I don't know why only the arms are not working. I will keep trying...
  3. Can anyone help? I used the stroke tool to make loops around the arm and waist, then drew intersecting lines. When I press enter nothing shows up around the arm. When I draw strokes on a flat surface, like the stomach, the polygons show up. A video and screenshots are below. I'm new to 3Dcoat, so my terminology probably is not perfect. comp-polygonsnotshowing.mp4
×