Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'Preferences'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • New Releases, Bugs Reports & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Common workflow
    • Coding scripts & plugins
    • SOS! If you need urgent help for 3DCoat
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Brazil Forum - falamos português
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Tips
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Paint
  • 3DC's Hipoly
  • 3DC's Lowpoly

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi, Please check and confirm if you get the same problem: http://3dcoat.com/mantis/view.php?id=2125 Below are full details of the bug-report: SUMMARY State of UI setting "Preferences, Hide Scrollers" is incorrect. DESCRIPTION In "Preferences"-dialog, in "Theme"-tab, the state of the checkbox setting called "Hide scrollers" is the opposite of what it is supposed to be. When "Hide Scrollers" is CHECKED (enabled), the scrollers are SHOWN. When "Hide Scrollers" is UNCHECKED (disabled), the scrollers are HIDDEN. This behavior is the exact opposite of what the checkbox is supposed to do. STEPS TO REPRODUCE Open "Preferences, Themes". Make "Hide Scrollers" checked, and scrollers will be shown (incorrect). Make "Hide Scrollers" unchecked, and scrollers will be hidden (incorrect). ADDITIONAL INFORMATION Please see the attached files for a visual description of the problem. Cheers, AgentSam
  2. Version: 4.5.19(DX64) Windows7 Home These operations, running from own Script: Bake w/ Normal Map (Per-Pixel), Retopo->per pixel (no baking), and maybe other Retopo->Paint operations (not checked), reset 3D-Coat Preferences (Edit->Preferences) to default, and used it, not actual: Normal Map Software Preset Normals Calculation Method Normal Maps Export Triangulation Method Tangent Space Standard and maybe other fields (not checked).
  3. Hi Set Default Hotkeys vs To Default Hotkeys what is the difference between the two options ? ty
  4. I don't know if this is where this needs to be reported, but I found a bug in 3.7.18H[CUDA] 64-bit. If I want to change the background settings, I can do so in the preferences just fine...as in going from Vertical Gradient to Background Image to Panorama. However, if I go to the background settings under the camera dropdown at the top right of the screen and try to change them, nothing happens.
  5. It has three possible states: - Normalize B by T, - Normalize T by B, - Don't normalize. What does it do? What is it used for?
×
×
  • Create New...