Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'brush size'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • Releases, Bugs & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Coding scripts & plugins
    • 3D Printing
    • SOS! Only for urgent help
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone, The pen pressure for 3D-Coat has been randomly not functioning lately. It just has the default size, and no opacity no matter the amount of pressure. My pressure works on Photoshop just fine. For reference: Windows 10 Wacom Intous Pro - Latest Drivers 3D-Coat 4.7 (Broke after a while, switch to 4.8. Worked for a bit and now broken again). I have tried the following solutions. Upgrading program and drivers. Restarting PC. Deleting tablet preferences. If anyone can help, please let me know. Thanks!
×
×
  • Create New...