Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'delete'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • Releases, Bugs & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Coding scripts & plugins
    • 3D Printing
    • SOS! Only for urgent help
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 4 results

  1. In the paint room, I have a particular layer with an old retopo-bake that need`s deleting. The delete button does delete other layers, but not this particular layer. (There are newer, baked layers in the list, so deleting this particular layer would not leave the room empty of content or other layers) Deleting "Layer 0" is seems impossible.
  2. Poly Remove sometimes fails to remove some polygons although they appear to be selected(sometimes it fails to select too). Cut Out while it usually works, I later found out was cutting not only forwards into the background, but also backwards behind the camera where I later noticed I'd damaged the mesh quite badly(I've tried playing with settings here but not had much luck). So far the best way I've found is to use freeze tool to select polygons and hide them, then "Geometry->Delete hidden" Is there a better way?
  3. Hi, i have run into a problem a few times now. and that is that the mesh breaks after some time of sculpting. it seems that using rapid tool on voxel mesh can destroy it sometimes and other times i dont know whats going on. is this a known bug? and are there any workaround? can i get back my lost faces? sometimes it comes back when i subdive, but i cant do that all the time.
  4. I'm finding that using Del Edges in the Retopo room, while holding down CNTL allows me to remove an edge loop, but leaves the vertices in place. This forces all quads along that edge to become NGons.
×
×
  • Create New...