Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'huion'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • New Releases, Bugs Reports & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Coding scripts & plugins
    • 3D Printing
    • SOS! If you need urgent help for 3DCoat
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum
  • Test's Topics
  • Test's Topics
  • Test's Paint
  • Test's Hipoly
  • Test's Lowpoly

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi, Once again I need your help for a brand new problem I met since I changed my tablet Wacom for a Huion (Q11K V2) one. The tablet is working very well on all my softwares, but when it comes to the pen mode on 3D Coat, it just switch for eraser mode. I found other topics about the same problem like this one : but it doesn't help me at all. (I don't know if it's me who doesn't understand or doing it all wrong) For example: what is the "switch mode" which is quote on this topic? I don't get it, is it the tablet interface? (Wintab//PCTablet) Sorry for my bad english, I hope I've been clear enough about this issue. Thank you very much in advance!
  2. Hi! I just played around with the 3D Coat Demo and I noticed that the pen presure support stopped working after around the third time I started the program. I then installed the 3DC-printing Demo and had the same behaviour, pressure stopped working after the second or third launch of the program. I usually use Wintab with TabletPC turned of in the drivers (Huion 1060plus). When I switch in the drivers and 3D Coat to TabletPC, pressure works again but with an annoying delay at the beginning of every stroke and camera movement. Also the same with the latest beta. I tried with differernt programs (Photoshop, Affinity Photo and Blender) to check if the drivers were working correctly and everything worked there. So I think the tablet support in 3DC is a bit messed up? Any suggestions? My System is a Threadripper 2950x, 2x GTX 1070, 64GB Ram, Win 10 (1809) Cheers!
×
×
  • Create New...