Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'images'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • New Releases, Bugs Reports & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Common workflow
    • Coding scripts & plugins
    • SOS! If you need urgent help for 3DCoat
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Brazil Forum - falamos português
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Tips
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Paint
  • 3DC's Hipoly
  • 3DC's Lowpoly

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 4 results

  1. Hi there! Wasn't sure if this was a bug, feature or settings option, but after rendering a turntable of hundreds of frames, it deletes the entire directory with all the images as soon as the list image is finished rendering. but does write out and .mp4 movie. It's nice to have the .mp4 video, but I'd like to keep the image sequence as well. I may need to re-render a section in the middle or the end, but currently the whole directory goes away. I've even tried rendering on a few frames, and the same thing happens. I'm running version .41, but not sure if this was happening in .39 or .40 as well. Has anyone else run into this? Thanks!
  2. I accidentally drew on my reference image, and now I can`t erase those strokes, destroying my reference image. Is it not possible to reset it? I can`t reload in the image either, the lines er stuck. I`m also having trouble finding my way in the documentation, to where ever it explains the extremely unintuitive reference image stuff..
  3. Hello, I'm exporting the depth of a sculpt to be used later as alpha for a brush in paint room. The problem I'm having right now is there's a mismatch between what I see in the viewport, as you can see here: and what 3DCoat exports, as you can see here: After a rapid investigation, I'm very newbie with 3DCoat, I discovered 3DCoat use the defaul Camera position, ie if I reset the viewport will be this, which seems to me to match the exported images: I'm pretty sure I'm missing something, so my question is: how do I tell 3DCoat to use the actual viewport camera to export the depth? Thank you very much in advance, please, help me!
  4. Okay...first newbie question. ;-) I've been trying to paint an image onto a mesh but have not been able to get the same result as in the tutorial. In the tutorial the image itself is what is painted on the mesh. Each time I try this, the color palette is forcing itself and I get the bumped information of the image (which is okay) and the color within the brush palette (which I don't want). I've tried to disable the color palette, among other things, but does not work for me. Example. I model a rock. I have an image of the texture I want to paint on the rock as a custom pattern. What setting am I missing? Also, when I'm painting on the mesh, I can't seem to get the mesh to translate without affecting the image texture. This affects my control over the pattern. If I rotate my mesh the image is also moving. I want them to translate independently. Thanks
×
×
  • Create New...