Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'macosx'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • General 3DCoat
    • Beta Releases
    • 3D Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for urgent help
    • CG & Hardware Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Resources & Development
    • Tutorials and new feature demos
    • Content library exchange
    • SDK, scripts & plugins development
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. This isn’t an SOS question, but a bug with the installer for macOS. If this needs to be transferred to another topic, please do! And if you have a deployment guide for macOS, please refer to it, so I can use that. We’re using 3D-Coat in our lessons. We’ve got a license server running so our 3D-Coat clients can get a license from the network. The standard 3D-Coat installation method doesn’t work on computers where the user comes from active directory so the application hasn’t started for that particular user before. And therefore there isn’t the “floating.dat” file in ~/3D-CoatV47. When copying the floating.dat manually in the new created ~/3D-CoatV47 folder and startup 3D-Coat.app the license isn’t working yet. I need to restart 3D-Coat.app to get it working. If I place the floating.dat file in ~/AppLinks I get the same behaviour as above sometimes. So I need the restart 3D-Coat.app to get the license working. Is there a way to get this working for our educational machines? It would be great if you used the standard Apple guidelines (/Library folder) for the floating.dat file. With regards, Patrick van Nerum Willem de Kooning academy Netherlands
×