Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'on pen on brush model import'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • 3DCoat
    • Beta Releases
    • 3DCoat Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for urgent help
    • General Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Resources & Development
    • Tutorials and new feature demos
    • Content library exchange
    • SDK, scripts & plugins development
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi, i'm trying to understand why sometimes my "ON BRUSH" placement objects are off center from the brush. In this case, if i were to start a new project and load the default sphere, the brush would work as expected. But in the case as seen below, the placement of the object is outside circumference of the brush circle. I've triple checked the imported model, and it is all zeroed out xyz and rotation etc. So it must be specific to the scale, or setting of the scene i'm working in. But i don't know how to resolve the issue. Any Ideas?
×