Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'pixelpainting'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • New Releases, Bugs Reports & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Coding scripts & plugins
    • 3D Printing
    • SOS! If you need urgent help for 3DCoat
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum
  • Test's Topics
  • Test's Paint
  • Test's Hipoly
  • Test's Lowpoly

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. See the attached image -- very helpful. As you can see, the mesh is unwrapped neatly, and there isn't much information on the layers, but they are still acquiring some kind of grungy artifacts (which don't appear to be from a low-res texture or something). I'm not using any alphas, just the standard brush, and no smart materials. Any idea what is going on & how to fix it? Thanks in advance! Aaron
×
×
  • Create New...