Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'updating uvs'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • New Releases, Bugs Reports & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Common workflow
    • Coding scripts & plugins
    • SOS! If you need urgent help for 3DCoat
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Brazil Forum - falamos português
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Tips
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Paint
  • 3DC's Hipoly
  • 3DC's Lowpoly

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. So, I have a really big 3d Coat's file (2,5gb) for a project composed of several objects. Then I realized that a UV of one of my objects is all messy while painting. In the UV Room I created new uvs and unwrapped this specific object. Made every other paint object and surface material hidden to just focus on the problematic object. Then, when I hit Apply-UVs 3D Coat starting to work and freezes. Software not responding anymore. I7 3770k, 32gb DDR3, GTX 970, Windows 10, 3D Coat 4.7.01 (DX). Tried with 4.5.40 without any sucess.
×
×
  • Create New...