Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'apply'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • General 3DCoat
    • Beta Releases
    • 3D Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for urgent help
    • CG & Hardware Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Resources & Development
    • Tutorials and new feature demos
    • Content library exchange
    • Feature requests
    • SDK, scripts & plugins development
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. 3DCoatRocks

    Serious 3D Coat bugs

    Dear Developers, This is my bug experience since 30th November on Steam Version. I do have the file I would like to give you in private: - "Reset Hotkeys" Button in Preferences is actually Reset all settings to default - When you press the "End" key, sometimes "The shortcut is already assigned.." dialogue box shows up. To resolve this, I need to restart 3D Coat and "Redefine" it again. - Reassigning shortcuts breaks that function to which the custom key is assigned --> Curves - The "Apply" button does not work to "Curves" when you assign a shortcut. Sometimes you need to press "Reset Hotkeys" (aka Reset all settings to default) in order for it to work. - The Apply Button sometimes just doesn't work. I cannot "Apply" my curve no matter how much I restart, or Reset Everything. I even saved the Curve and it is not working. Thanks, 3DCoatRocks
×