Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'ctrl-p'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • 3DCoat
    • Beta Releases
    • 3DCoat Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for urgent help
    • General Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Resources & Development
    • Tutorials and New Feature Demos
    • 3DCoat Exchange Library
    • SDK, Plugins and Programming
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hello everyone, I am trying to set up a pipeline using 3DCoat as my main painting program for Low Poly 3D Pixel art. I run into two issues. The first is the pixel padding settings when using the Ctrl-P shortcut are not respected. Steps to reproduce Problem 1: Import an .obj for painting in 3DCoat Go to Edit/Preferences/General tab Set padding to Never and padding Width to 0 Export your layers using the hotkey Ctrl-P Go to Photoshop and notice that the padding is still there. The second issue has to do with the corruption of multiple layer groups when a .Psd file is sent back and fort between 3DCoat and Photoshop. Steps to reproduce Problem 2: Import an .obj for painting in 3DCoat Create at least 3 layer groups and fill them with a random amount of layers. Export to Photoshop using either the Ctrl-P hotkey or go to Textures/Export/All Layer Color Go to Photoshop and notice the dialog box indicating: "Some Groups were found corrupted and repaired." Notice that some of the groups you have created are now turned into empty layers and that the layers contained within are placed below the new layer. Alternate steps to reproduce Problem 2: in Photoshop, Create a .psd with at least 3 layer groups filled with a random amount of layers. Save and Import them in 3DCoat. Notice that some of the layer groups are now nested inside of one of your Groups (usually the one placed highest in the list). Notice that if you export back to Photoshop, you may get the "Some Groups were found corrupted and repaired." dialog box. I am using Version 4.7.06 of 3DCoat and Photoshop CC 2014 on Windows 7. Related Mantis bug reports: Padding Problem: http://3dcoat.com/mantis/view.php?id=2144 Layer group problem: http://3dcoat.com/mantis/view.php?id=2145
×