Jump to content
3D Coat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'disappear'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • 3DCoat
    • 3DCoat Printing
    • New Releases and Betas
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for official urgent help
    • General Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Resources & Development
    • Tutorials and New Feature Demos
    • 3DCoat Exchange Library
    • SDK, Plugins and Programming
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hi all, So today I experienced a whole section of my models textures just randomly disappearing, this seemed to happen after I added some more objects to the 3Dcoat scene, I went into the texture UV editor and the UV's for the objects that lost their textures are all completely grey, like they were never textured. I have tried erasing the grey to see if my textures were underneath, but unfortunately no. I also was not working on Layer 0. I am honestly baffled and I saved over my save so there is no way of going back to an old one and just getting my work back that way... Has anyone else had a problem with textures disappearing after adding objects, and is there absolutely any way of getting them back? Thank you.
  2. agelvik

    [Solved] Retopo Symmetry problems

    Hey, I continue to run into this problem. Sometimes all I have to do is undo a few times, but most of the time this doesn't solve it. My retopo mesh suddenly doesn't show when I turn on symmetry back on again, sometimes it does but just barely visible in a strange behavior. It's very random when it happens, how can it be avoided and fixed when it occurs? P.S, I don't turn on symmetry mid-way, I always turn it on before I begin retopo. Before symmetry: After: Another example: Using version 4.8.07
×