Jump to content
3D Coat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'glitch'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3D-Coat
    • Announcements
    • 3DCoat
    • 3DCoat Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • New Releases and Betas
    • SOS! Only for official urgent help
    • Off Topic and General CG Related
    • InstantLight Real Time Render
  • Galleries & Challenges
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Resources & Development
    • Feature requests
    • Tutorials and New Feature Demos
    • SDK, Plugins and Programming
    • 3D-Coat Exchange Library
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3D-Coat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 5 results

  1. kwhali

    Surface Hide / Freeze visual bugs

    I've been using 3DC on both a Windows 10 machine and Linux(both with nvidia graphics) and noticing some problems with tools like Surface Hide and Freeze when in Sculpt Room with Surfaces(haven't tried voxels). Hiding triangles, then garbage triangles sometimes appear, even though they're not really there. This is happening quite a bit with a cube model(primitive) in the linux build(4.8.04, GL64), issues are far more prominent in linux build so far(just testing it now). Freeze often leaves areas still marked black even though the selection is invalid. This can usually be corrected by getting the surface hide tool and going over it(just holding ctrl to keep it from actually being hidden works). Had quite a few problems earlier today on Windows with Freeze acting up, I think I had to reload 3DC to get proper accuracy on what was freezed and what wasn't. Side question, Surface Hide, the brush had "Ignore backfaces" enabled, I hid a ring of faces around the cube, then "Geometry > delete hidden" the mouse would hide surface if I selected from inside the cube(even though backface culling was enabled and showing the BG). Is this expected? Sounds like the feature being ticked would avoid that from happening from the internal faces that don't render a surface(unless unchecking View->backface culling).
  2. JackKnife

    Weird Specks on Retopo Bake?

    Hi all! New to 3DCoat, so I might be doing something wrong, but there's these weird speckles on my retopo'd model. Any ideas as to what went wrong?
  3. EricPfeiffer

    Mode Disappearing

    Hey everyone. I've been running into this strange problem where my model keeps disappearing when I hover it. The model isn't actually gone, it's just a visual glitch and I can usually get it back by hitting one of the preset camera positions. This time it really bugged out and I was able to screen cap a video of it. Has anyone else run into this problem? My models are pretty low res and my machine is brand new with up to date specs so I don't think it's hardware. Not sure though. Let me know if anyone has any suggestions. Thank you!
  4. best_science

    Mirrored UV glitches

    I'm a new user to 3D Coat and I've been wrestling with an issue for about 3 days regarding painting with mirrored UV's on a model. When using a brush along the mirrored UV border I get these weird splotchy glitches that look pretty ugly. My version of 3D-Coat is version 4.5.03(GL64), and is for a Mac. It should also be mentioned it is a trial version. I've done some research into this issue and apparrenntly this used to affect older versions of 3D coat but was patched. http://3d-coat.com/mantis/view.php?id=1608 Having tried this solution I wasn't able to solve my issue. Turning symmetry on or off doesn't stop the glitches. Has anyone else run into this problem before or is there simply no way to paint with mirrored UV's in 3D coat?
  5. It's the same even on default material (for example metal_rusty), so it's not my material's fault. I've attached the mesh that I've used here. TestMesh.rar
×