Jump to content
3D Coat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'on open'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • 3DCoat
    • 3DCoat Printing
    • New Releases and Betas
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for official urgent help
    • General Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Resources & Development
    • Tutorials and New Feature Demos
    • 3DCoat Exchange Library
    • SDK, Plugins and Programming
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. I was working in 3D coat last night, got to a stopping point, saved and closed. Today when I loaded the file up, my bottom layer is completely grey, all of my painting is gone. The other layers seem to be fine, it's just the bottom most layer that was affected. What could be causing this? It happened before to me when I was using the trial version, closed it to put in the registry key, and then on opening all of my layers were grey or messed up somehow. I thought at the time it was probably just a bug from the file going from a trial to a full version, but now I'm not so sure. On an unrelated note, but still an issue that is very annoying is that I don't see the nodes that tell me where my points are for the gradient. When I pick 1 and pick 2, the points are put in the world (because they have coordinates) but there's no visual representation of where they are. I only knew there was meant to be nodes because I watched the tutorial, but nothing in the tutorial mentioned (that I heard) a way to toggle these nodes on or off, so I'm not sure where they are.
×