Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'os x'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • General 3DCoat
    • Beta Releases
    • 3DCoat Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for urgent help
    • General CG Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Resources & Development
    • Tutorials and new feature demos
    • Content library exchange
    • SDK, scripts & plugins development
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello! I am having an issue with our floating licenses of 3D Coat. 4.5.40 and 4.7 are crashing on startup while 4.5.23 runs fine. On startup, the interface just quits BOOM. I get the load screen, then the interface window comes up briefly, then it shuts off. Machine specs are: iMacs Retina 5k 27 inch late 2015 3.2 Ghz Intel i5 16 GB Ram 1867 MHz DDR3 AMD Radeon R9 M390 2048 MB I have attached the crash report. Excelsior! Eric Kunzendorf Jacksonville University ekunzen@ju.edu 3DCoatCrashReport.txt
  2. Hello, I just downloaded 3d Coat demo to evaluate the software, I'm running out of space on my local hard drive and I'm running the software from my external hard drive. The problem I'm having is that text is not rendered by the program. If I move the app folder to the Applications root folder it works ok, but if I move it back to my external hard drive the text is not rendered. Is there something I can do to have this problem solved? Thank you very much.
×