Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'save'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • General 3DCoat
    • Beta Releases
    • 3DCoat Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for urgent help
    • General CG Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Resources & Development
    • Tutorials and new feature demos
    • Content library exchange
    • SDK, scripts & plugins development
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 5 results

  1. Hi Staff, thanks for reading this, here is my urgent situation: though I bought a License Key, every now and then my 3D Coat starts in Demo Mode. This time unfortunately i realized that very late and only when I was about to save or export my sculpt, which, of course, is greyed out now (Demo restrictions). So here am I with my work & can't get out of 3D Coat without thrashing the whole bunch, can I? How can I prevent such misbehavior in future by default, I mean without checking myself in which mode the app is starting - very annoying indeed! THANKS SO MUCH FOR YOUR HELP! Best, he5tot
  2. JustAnotherName

    Distortion of UV map

    I unwrapped several items from my 3d scans now and usually the results are acceptable. But executing "Save Contour" mostly produces a message like "Warning! It seems some islands are stretched...The percent of distortion is...." Sometimes I have values of 30-50% distortion but the cutting patterns are not that much messed up. Are the values an average of the whole distortion or is it just the maximum stretching of a specific island? Is there a way to minimize this? I usually use "Cloth Relax" before I save the map to an .eps file.
  3. Hi! I'm new to 3D Coat, and am currently using the 30 day trial on a 64-bit Windows 7 computer. I really like the program so far, but I'm having a problem. I can't see any of the files related to it in Windows Explorer. I can't find 3D Coat itself or any files I save or export from it under Program Files, Documents, not anywhere. It doesn't show up in All Programs or in Add/Remove Programs in the control panel. I found and turned off "hide hidden folders" on my computer, and that didn't reveal it. To run the program, I have to run setup again. But it saves and remembers my previous files, so it's not like things are getting deleted. When in 3D Coat's Save or Open windows, I can see the 3D Coat program files and all my saves/exports. But when I go to those same locations from outside 3D Coat, I can't find those folders and files. If anyone could help me with this I'd very much appreciate it.
  4. Whenever I do an action such as opening a file, saving a file, or pressing any buttons on the easy start-up menu apart from to work with voxels, 3D coat crashes. The only exceptions to this would be things like using open recent. I'm completely new to 3D coat, infact, any software of this type, and am unsure if I've stupidly ticked some box that would make the software act like this, however I've found it's gotten to a point that I can't work around the errors and this seriously needs fixed. Whenever it crashes it either tells me it is unstable and needs to shut down so I should save my work, but then shuts down without giving me a chance to after pressing OK, or in most cases opens a window entitled "CRASH!" along with a lot of information. I've entered a bug report but have yet to receive an e-mail back to me, so I decided that perhaps the forums could offer help sooner. It is a very urgent problem, and completely breaks the software so I need a fix rather soon. I've attached an image of the window I am given when the program crashes, I would have attached everything in the bug report but due to it's extensiveness I decided it would be best to only give it on request.
  5. version: 4.0.0.4 (CUDA)(DX64) I have a strange problem where I can load some saves, but not others. I'm not sure where the problem lies, but between these two save files attached, the 4th copy can be loaded just fine, but the 5th and every copy thereafter, gives me a crash. halp?
×