Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'subd'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • 3DCoat
    • Beta Releases
    • 3DCoat Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for urgent help
    • General Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Resources & Development
    • Tutorials and New Feature Demos
    • Exchange Library
    • SDK, Plugins and Programming
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. Here's the first of my questions, and apologies in advance if it's a case of RTFM. There's a host of info out there and parsing through all of it in a short time can be overwhelming--so here I am, asking you. I started by bringing in a .lwo object of a human figure. It's a pretty low-poly base mesh smoothed in subD. In the import process I was asked how many polygons I wanted to use, which gave me pause because i really wasn't sure how to answer. I picked an arbitrary intermediate value and then went to town unwrapping the model. The unwrap process was a dream, by the way--bravo! When I exported the model back to a .lwo, I ran into the issue that brought me here. No matter what I did, including specifying exporting a low poly model, the resulting .lwo's base geometry was changed from the original--it was smoothed a great deal with a higher poly count. Is this result typical? Is there a way to unwrap the model at a higher sub patch level but save the final result back at the original resolution? Many thanks in advance!
×