Jump to content
3D Coat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'switching'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • 3DCoat
    • 3DCoat Printing
    • New Releases and Betas
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for official urgent help
    • General Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Resources & Development
    • Tutorials and New Feature Demos
    • 3DCoat Exchange Library
    • SDK, Plugins and Programming
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. Freeman

    [Solved] Delay when switching tools

    Hi guys! When switching to certain tools I am experiencing a significant delay. Mostly happens in Voxel mode. Cut Off, Pose and Grow brushes are a guaranteed 2-4 second freeze. Some tools work fine, but others take quite some time. It's been happening for a few versions now.. I am wondering whether it is a proper behavior, or there is something wrong on my end. I remember tool switching being instant in the past. Here's a video illustrating the problem: https://www.dropbox.com/s/lq7mrqjcj6ex3y5/3DCoat_SwitchingToolsLag.mp4?dl=0 3DC Version: 4.7.24 Tested in both GL and DX versions CPU: i7-4770 3.40 GHz Ram: 32GB GPU: GeForce GTX 1070 / Driver Version 378.49 Is anyone else experiencing this issue? Cheers,
×