Jump to content
3D Coat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'voxel mode'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3D-Coat
    • Announcements
    • 3DCoat
    • 3DCoat Printing
    • New Releases and Betas
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for official urgent help
    • Off Topic and General CG Related
    • InstantLight Real Time Render
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Resources & Development
    • Tutorials and New Feature Demos
    • 3D-Coat Exchange Library
    • Feature requests
    • SDK, Plugins and Programming
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3D-Coat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 3 results

  1. I keep getting this problem when I am working in Surface mode and then change my layer back to Voxel mode (and vice versa). Parts of my model vanish. I'm not using any tools to make this happen and this is just sculpting, no work being done in the Retopo or UV room. I start with a cube and use the cut off tool then res up and just keep adding details. Then to add surface definition I change to Surface mode and start adding details on my model and then I change back to Voxel mode and this happens. The same thing happens if I go from Voxel to Surface mode too. I don't know if it is because I am increasing my resolution to a really high level or whether its a bug or known issue. 3D - Coat doesn't crash when this happens I can continue to sculpt and performance is smooth.
  2. Hi I have a little problem with my custom strip. I have used this image for my latest armor as strip in Surface Mode and the LiveClay Tool. Everything works correctly as far as i see. Now i want to use that image in Voxel Mode, but it wont works. Did anybody have an idea why it works in Surface Mode but not in Voxel Mode? Would be nice to know for future images, that i want to create. Regards Malo
  3. heyas, guys! still watching hours of tutorials and demos (thanks!)... have some newbie questions that i hope haven't been asked 100 times before. PS: i'm using 4beta14a1GL 1: Smooth Tool how come sometimes this aggressively melts the model down to nothing, and sometimes it barely does ANYthing? i've tried different strengths, sizes... it just usually ends up doing the opposite of what i want? (ie: melting my mesh when i want a faint little adjustment, or barely doing anything noticeable when i want the mesh to melt.) 2: Pinch Tool & Creases the pinch tool isn't behaving the way i expect. not sure if this would be a bug or feedback/complaint. it pulls the mesh together in the middle, but it also creates a dent around the stroke. i don't want the indentation. i tried to make a crease by using the extrude tool (inverse mode, of course), with a sharp pointy brush tip. that created a decent little trench. but then i wanted the pinch tool to pinch the sides of the trench together to make a skinnier trench, it actually made a wider, yet shallower trench. so what's a technique for creating creases? 3: Tools that Go into Voxel Mode i threw some presets on the preset floater. the move tool, and the translate tool. sometimes when i switch to the translate tool, it pops up and says "This preset will switch your [sic] to voxel mode." sometimes it doesn't. sometimes the move tool makes this pop up. the thing is, i thought i was IN voxel mode and never left it. i haven't switched anything to surface mode. that i know of? i'm not using the tools in the surface subsection. i never change room tabs. nothing ever pops up and tells me i'm leaving voxel mode, or entering surface mode. 4: Translating in Symmetry how come this tool doesn't obey symmetry? like, say if i paint in a sphere for an eyeball, and i want to move the eyeballs closer to the centerline. i don't want to smush them or parts of them over with the move tool, i want to actually translate them side to side. but the translate tool appears in the middle of the two eyes. and even if i move it to one side of the centerline or the other, it just moves both sides in the same direction. 5: Mannikin Parts Symmetry on different Layers i wanted to turn the humanoid mannikin into a digigrade mannikin. so i was monkeying around with the left lower leg. and the stuff i did there didn't translate to the right lower leg, because it was on a different layer. except the posing tool, which affected both parts. can someone explain the different symmetries going on? and give me some pointers on how to edit the shin, then duplicate (clone?) it to make the shank, and then how to get the corresponding right side parts? i found the clone command, but there are different clones that weren't explained very well on the wiki, and i'm not sure which ones are linked clones and which are just independent copies? thanks a bunch!
×