Jump to content
3D Coat Forums
Sign in to follow this  
alvordr

Baking 4.0

Recommended Posts

Anyone else notice issues when baking in 4.0? I didn't have this problem with the beta about 3-4 pt versions ago, but now with 4.0.2 I'm noticing some areas that should bake don't. For instance, I have black areas show up on one side of a symmetrically retopologized model. One side works just fine, the other doesn't.

Edited by alvordr

Share this post


Link to post
Share on other sites

Anyone else notice issues when baking in 4.0? I didn't have this problem with the beta about 3-4 pt versions ago, but now with 4.0.2 I'm noticing some areas that should bake don't. For instance, I have black areas show up on one side of a symmetrically retopologized model. One side works just fine, the other doesn't.

Did you ever click "Apply Symmetry?" There is no mesh on the opposite side until you do so. What you see by default is the Virtual Mirror mode, but it's just a preview. Not the actual copying of the mesh to the other side. That's my guess, not sure without being able to see it.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andrew know about and is working in the next update.

I just mailed some critical projects to show

like always, the support is superb

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×