Jump to content
3DCoat Forums
Sign in to follow this  
Daniko

3d-Coat Crashed, now won't start.

Recommended Posts

Hi, i was trying to load an eps file into the epanel, and 3d-coat hung up.  So i killed it via task manager.  Now 3d coat won't start in any of the DX, or Opengl configurations.  It just hangs on the initial white screen.  I uninstalled and reinstalled but this didn't fix the problem.  I deleted my options files, still didn't fix the problem.  When i look at the log file,... the very top says this

 

Loading Xml file "Xmls/Settings.xml"...

Can't load file "Xmls/Settings.xml"
 
any help would be appreciated.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mac version ?

try to delete

 

/Applications/3D-Coat-V4

 

and reinstall

 

all the HD permissions are ok ?

Disk Utility: Using Disk Utility to Repair Hard Drives and Disk Permissions

 

diskpermissions500x414.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hi, Sorry... PC Version actually,.... i managed to get it re-installed, backed up my 3d-CoatV4 documents folder,...and re imported my custom settings..files...shaders etc... after re-install...  Thanks...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×