Jump to content
3DCoat Forums
Sign in to follow this  
Kargall

Problem shader

Recommended Posts

Hi,
I have a problem with some shader that seem to reverse the normals of my model. Do you have a solution to this?
Thank you

post-2367-0-25484400-1463186922_thumb.jp

post-2367-0-99244400-1463186936_thumb.jp

Share this post


Link to post
Share on other sites

Could you share the shader to take a look ?

post-10142-0-65088700-1463191524_thumb.j

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes !

It's here :

http://3dcoat.com/download/#4

GreyWaxA for exemple .But there are many other. I think this is my mesh that is not correct.
With some default shader that does not work either. For ex: Bone or clay or greenclay.

 

THX

Share this post


Link to post
Share on other sites

I cant find any trouble with waxA shaders. The head have surface paint ?

Could you share the head ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Not of paint on the surface of the head. This is a problem between the mesh and the "Flat Shading" of shader. :unsure:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testing all the PBR shaders using the last vesion 4.5.38.

cant replicate your problem

 

Mi primary and contrast light are = 100

render room. exposure and environment light= 100

 

try to export the Tete (RMB >Export > export Object)

And import it in a new layer (RMB >Import > import Object)

 

any change ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well! . I did as you advised me. Import / export mesh and it works now. It's Ok ! I would have liked to know why. But, well. Thank you very much Carlosan . :drinks:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×