Jump to content
3DCoat Forums
herve_bis

[Solved] 16k baking

Recommended Posts

hello.

 

Trying to bake to a 16k map does not work for me.. max I can is 8k with a 4GB GTX 980 ... Would 8GB work..? or do I need 12GB ?

 

Thank you

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Testing to bake a 16k texture using a simple bake, same issue for me.

Baking process takes long time freezing the comp.

I drooped a mail with your request at support@3dcoat.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

oki, Thanks a lot Carlosan :thank_you:

 

I thought that would be a ram issue, but I have 128 GB...

When trying on a very simple model, it goes up to 22GB... then nothing happened, and 3D Coat Not responding.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Andrew... well you got lucky... No idea why it does not work..

also Trying to open a simple plane in the Paint room (per pixel) and setting the texture to 16k does not work either.. I wonder why though..


 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Andrew, which nVidia driver version have you installed ?

ty

------------------------------------

make a primitive cube

autoretopo 20K polys

autoseams, unwrap

bake for PPP, 16K texture

3DC hangs the PC.

Share this post


Link to post
Share on other sites

off, ok.

just asking to know every variable. Is not needed. Ty

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5.9.2016 at 5:20 PM, Carlosan said:

Andrew, which nVidia driver version have you installed ?

ty

------------------------------------

make a primitive cube

autoretopo 20K polys

autoseams, unwrap

bake for PPP, 16K texture

3DC hangs the PC.

That would be nice to know... :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Andrew :)

 

thank you. Well.. I updated the driver... restarted the comp... but 3DCoat crashes now at start-up... so I re-installed it... no effect.. still crashes upon starting the app.

no idea what to do...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello Carlosan..

 

yes I have Kaspersky..

 

PS. I disabled it but no luck;... and now I get this message

Untitled-1.jpg

Edited by herve_bis
add

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please drop a mail at

support@3dcoat.com

ty

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×