Jump to content
3DCoat Forums
Sign in to follow this  
Talik

[Solved] filling object with smart material -using LMB is fine-

Recommended Posts

Hello

I'm having a bug. When filling a layer with material normals are maximum intensed.

When filling object with material everithing is fine. Bug appears when filling layer only.

 

Скриншот 2018-09-04 17.07.06.png

Скриншот 2018-09-04 17.04.09.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please check normal value on fill tool. are ok ?

 

 

Fill.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

This is the same object filled using Layer (left), Surface (center) and Object (right)

No differences. 

LSO.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

//edit

Solved on latest version

-----------------------------------------

Clicking fill tool over same object, the result of the normals mapping is lower. 

I am reporting bug.

Thx

 

click.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

I'm not sure if that's the  same issue, but there is a difference between filling with the Fill Tool and  Fill Whole Layer via right mouse button on a layer.

Edited by druh0o
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, druh0o said:

I'm not sure if that's the  same issue, but there is a difference between filling with the Fill Tool and  Fill Whole Layer via right mouse button on a layer.

Haha this works)) Thanks a lot you've saved a lot of time for me. I can keep working on my projects))

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 9/13/2018 at 1:23 PM, Carlosan said:

Clicking fill tool over same object, the result of the normals mapping is lower. 

According to the name of topic I just want to remind that bug is not when using LMB. Bug is that normals are higher when using Layer/Surface/Object button.

It's easily can be checked cos clicking LMB gives the same result as in preview window

Share this post


Link to post
Share on other sites
Sign in to follow this  

×