Jump to content
3DCoat Forums
Hansat

[Solved]Pen Pressure Stopped Working

Recommended Posts

Hi!

I just played around with the 3D Coat Demo and I noticed that the pen presure support stopped working after around the third time I started the program. I then installed the 3DC-printing Demo and had the same behaviour, pressure stopped working after the second or third launch of the program. I usually use Wintab with TabletPC turned of in the drivers (Huion 1060plus). When I switch in the drivers and 3D Coat to TabletPC, pressure works again but with an annoying delay at the beginning of every stroke and camera movement. Also the same with the latest beta. I tried with differernt programs (Photoshop, Affinity Photo and Blender) to check if the drivers were working correctly and everything worked there. So I think the tablet support in 3DC is a bit messed up? Any suggestions?

My System is a Threadripper 2950x, 2x GTX 1070, 64GB Ram, Win 10 (1809)

Cheers!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, I unistalled 3D Coat and purged all remainigs from the system an then reinstalled the latest beta and pressure is working for now. I'll keep an eye on it ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites
1 hour ago, Hansat said:

Well, I unistalled 3D Coat and purged all remainigs from the system an then reinstalled the latest beta and pressure is working for now. I'll keep an eye on it ;-)

As long as it works now. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×