Jump to content
3D Coat Forums
Sign in to follow this  
Skye

[Solved] Stroke along closed curve stroke not finished

Recommended Posts

Hello, I got this issue in surface mode, in closed curve stroke, stroke is not closed, leaving gap:

Is it a bug or I am missing something?

 

errors.JPG

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using 4.8.37 and seems like the problem is occurring when selecting liveclay preset brush, in my case it was amScifi A,B and C. When switching to other live clay tool and switching back to live clay with same preset selected, issue is gone. But always occurring when going right away using preset and closed stroke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

From my side, is working fine. Sorry i cant replicate.

 

 

closed.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
On 5/29/2019 at 2:21 PM, Skye said:

I am using 4.8.37 and seems like the problem is occurring when selecting liveclay preset brush, in my case it was amScifi A,B and C. When switching to other live clay tool and switching back to live clay with same preset selected, issue is gone. But always occurring when going right away using preset and closed stroke.

Those are my sci-ifi brushes.:) Hope you like them. To use them using splines disable "Steady stroke".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×