Jump to content
3D Coat Forums
Sign in to follow this  
polynut

[Solved] Autopo freeze with simple mesh

Recommended Posts

Hi guy's,

I start using autopo recently and it give me a lot of problem on various type of mesh even simple one like this one here at 833 faces.

When i click on autopo in menu i skip every dialog to get directly to the autopo generation and a console window open and 3d coat froze there doing nothing.

I had to close the program from task manager.

I have include the file here and i am dying to know why i have so much problem with autopo since this happen to me on many various mesh so far.

 

autopo freeze.jpg

B.obj

Share this post


Link to post
Share on other sites

I am using 4.8.40 and even with your settings it crash the same way! Can you please try the 3d object i provide in the link, this model was exported from blender and in blender it was retopo with the remesh modifier so maybe it is screwing the mesh in some way 3d coat don't like?

I check the mesh for error and nothing show it's a perfect close mesh.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yes, cant find any issue using v4.9.05.

 

B.zip

B.3b.jpg

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×