Jump to content
3DCoat Forums
lambertj21

SLOW move tool and smoothing.

Recommended Posts

System: ryzen5, 32gb ram, geforce 1660 super 6gb

Reproduce: ~2million tris in either vox or surface mode.  Any size of move tool has a pause; making for slow move tool based approaches.  Larger sized smooth brush is basically unusable while small brush size is perfect.

Desired state: A performing move tool would be great.  Anything I'm doing wrong?  I have cuda turned on.

Comparison: Blender sculpt mode on the same machine with 8million tris has a perfectly smooth, non hesitating move tool and the smooth tool can be quite large with little to no delay.

(Is this the best thread for reporting bugs/questions?)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hello

Are you using latest version ?

You can add your request on Beta thread

or

Send any support-related questions at

support@3dcoat.com

Thx

Share this post


Link to post
Share on other sites

I have the exact same spec and the same problem. I got away with such issues by making my models very small(less demanding) which is another cause for concern in 3d coat as well.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@lambertj21 Sorry, cant find any restriction. Try again please.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Carlosan, I'm sorry to bother but I definitely can't post to the beta channel or any of the threads.  I can't start a new topic or add a comments.  Could this be because I"m new to the forums?  I'm not finding instructions or a guide to the forums here.

Share this post


Link to post
Share on other sites

You do not bother me, I thank you for letting me know to find a solution. Try again please

Share this post


Link to post
Share on other sites

Thank you Carlosan, I'm in.

This topic has been added to the beta testing thread in case anyone is following.

Edited by lambertj21
Added another comment.
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

×