Jump to content
3DCoat Forums

Smart material bad quality


Recommended Posts

  • New Member

Hi ! 

I recently have an texture quality problem ( see my picture ), all my driver are update and i got an RTX2080Ti, i paint in 4096 resolution, i have no idea where my problem come, i use those smart material since few years and never got this problem before, i use 3D 2021.70. 

 

423728d3ad0812e75382b406a2cee144.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • New Member
20 hours ago, philnolan3d said:

I don't have a solution but it does look like a graphics card problem to me. I'd be curious to see if it still appears after exporting and loading in Photoshop or something.

Yes it is. And my graphic cards work good i guess i never had this problem before with old version of 3DCoat ( i used 3.48 before ). It like i paint in 8Bits or less, and not in 16bits

 

6 hours ago, sprayer said:

Maybe something with cavity map, try to change to old style and edit settings. Also restarting 3dcoat sometimes helping

382013950_screenshot2021-11-24016.thumb.png.03362a59d12e95c77bca1c56fba14dfb.png

untick this

thanks but i still got the same problem :/

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...