Jump to content
3DCoat Forums

Black Default Shader Issue


Recommended Posts

  • Member

Hello,

Is anyone else getting this issue?  It's happened on my install for about the last 3-4 updates.  I was hoping they would go away, but it's persisting.

 

Basically, a lot of the shaders are showing up black.  I searched the forum and it looked like it was an issue a couple of years ago.  I am using v2022.29 on Windows 10 with latest updates.  Thank you for any insights.  

 

image.png.585860e6b3b90d0a0296263e7d0062f7.png

Link to comment
Share on other sites

  • Member

Thank you for the suggestion.  That did not update it.  The shader itself it displaying all meshes as black.  It is more than just the thumbnails.  

Link to comment
Share on other sites

  • Member

As far as I can tell, drivers are up to date...I just need to know if anyone else is having this issue or it could just be a local issue on my end.  If no one has reported anything like this, I will try and reinstall from scratch.  Thank you.

Link to comment
Share on other sites

I got this issue once, the solution was to do a fresh install.

before I renamed the folder (/documents/3dcoat/) to avoid losing my libraries and to be able to load them to the new folder.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...