Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'strip'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • New Releases, Bugs Reports & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Common workflow
    • Coding scripts & plugins
    • SOS! If you need urgent help for 3DCoat
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Tips
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Paint
  • 3DC's Hipoly
  • 3DC's Lowpoly

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 3 results

  1. I've been seeing stuff like this every time I mouse over Alpha in the Brush and Strip panels. So I recently decided to look into it with interest and try to make it myself. Looking at the wiki (link) and the existing internal alpha images, I have a few questions while making it. 1.What exactly does EraseMask do? I've looked through the wiki and tested it around but I still don't know what exactly this is. Can you give a more detailed explanation? 2.It seems that the brush's alpha source takes precedence over the strip's alpha source. Obviously, the wiki says that the Strip's alpha source is prioritized, but in reality, it seems to give priority to the Brush's alpha source. Only the color of the strip appears properly The rest of the data is ignored. Here is the alpha source I tested. Brush&Strip.psd +Edit ) I forgot to add it to the content when using it as a brush alpha. Brush Alpha works as expected. But Strip doesn't. Are the settings wrong? Or is it a bug? Due to this problem, it seems that it is difficult to express a zipper line that contains metal materials.
  2. https://yadi.sk/d/cl93vk_-vcVaG Used Filter Forge 4 and NeoTextureEdit.
  3. Hello. I want to apply a stencil pattern on an object (also around the diameter of the object) but voxels mode writes to me: "Painting Layer 0 over surface / voxels is not allowed. Model shader will be shown instead of layer 0." Then I turn to surface mode, but there, I can only paint the object.
×
×
  • Create New...