with love from Ukraine
Ngundeur 3DCoat 2022
Uji Coba 30 Dinten Gratis. Unlimited Free Learning Mode Saatos. Tingali kahandap.
Cocog sareng 7/8/10
Inpo nu leuwih

3DCoat 2021.51 langkung lami cocog sareng MAC OS 10.13 High Sierra unduh di dieu

Unduh 3DCoat Gratis

Coba 30 dinten Uji Coba Gratis 3DCoat, sayogi pikeun Windows, MacBook OS sareng Linux.

3D sculpting na texturing software bébas download.

3DCoat mangrupikeun parangkat lunak canggih pikeun seniman 3D anu ngagaduhan sadaya alat anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak ideu 3D anjeun tina blok liat digital dugi ka modél 3D anu siap produksi sareng tékstur pinuh.

Dimana aplikasi sejenna dina bagean pasar ieu condong ngahususkeun kana hiji tugas husus, kayaning Digital Sculpting atanapi Texture Painting, 3DCoat nyadiakeun kamampuhan High-End sakuliah sababaraha tugas dina pipa kreasi asset. Ieu kalebet Sculpting, Retopology, Editing UV , Lukisan Tekstur PBR sareng Rendering. Ku kituna bisa disebut software gambar 3D jeung software sculpting 3D jeung software Retopology jeung software UV mapping jeung software rendering 3D sadayana digabungkeun.

Unduh 3DCoat di dieu pikeun kéngingkeun uji coba 3D Coat gratis 30 dinten anjeun. Saatos 30 dinten uji coba gratis anjeun masih tiasa damel di 3D-Coat dina mode Pembelajaran Gratis.

Kauntungannana 3D-Coat téh nya éta ogé bisa dipaké pikeun ngaropéa model 3D impor ti sagala rupa produk software 3D komérsial ngagunakeun plug-in disebut Applinks. Salaku tambahan, modél anu diimpor dina 3D-Coat tiasa dirobih janten objék voxel atanapi pikeun perbaikan salajengna sareng nambihan langkung rinci resolusi luhur, peta UV sareng bungkus, peta nabrak, peta warna specular, peta warna anu sumebar, nambihan tékstur pikeun offset sareng seueur deui. Tambih deui.

Naon anu anjeun kéngingkeun dina unduhan percobaan gratis 3DCoat anjeun?

Fitur utama program:

- Lukisan Tekstur PBR sareng Bahan Pinter sareng interoperabilitas Photoshop anu hebat. Kantun nganggo 2 kombinasi hotkey pikeun ngirim lapisan antara dua aplikasi.

- High-Ahir, Produksi-tingkat Digital Sculpting. Fitur unik kalebet Modél Voxel langsung / Sculpting anu tiasa dialihkeun kana Polygonal Sculpting sareng Dynamic Tessellation

- Arguably set paling mantap Auto-Retopo na Manual Retopology parabot dina pasaran.

- Éditan UV . Bisa oge nu panggampangna tur paling basajan ngagunakeun parabot UV Editing, kaasup unmatched (titik ka titik) Pilih Path alat jeung parabot seam-pamilihan. Algoritma Globally Uniform Unfolding nyaéta téknologi proprietary sareng paling akurat dina industri.

×

UNLIMITED FREE Diajar MODE IN 3DCOAT

Naha anjeun terang yén anjeun tiasa diajar ngagunakeun 3DCoat's toolset salami anjeun hoyong, sateuacan anjeun mutuskeun mésér lisénsi anjeun? Sumuhun, éta leres!

Sakali percobaan 30 dinten kadaluwarsa, fungsi import/ export biasa ditumpurkeun, tapi nyimpen / ngamuat file anjeun dina format .3b internal 3DCoat masih tiasa dianggo kalayan watesan 20 objék patung sareng 10 lapisan sareng ngadamel watermark kalayan NO watesan tambahan dina segitiga. atanapi resolusi tékstur.

Dina waktos anu sami, anjeun tiasa export modél anjeun dina format .obj GRATIS kalayan watesan sapertos kieu: 20000 segitiga ti ruangan patung, 4000 segitiga tina retopo, cet sareng kamar modél sareng anjeun tiasa export tékstur kalayan résolusi dugi ka 512 * 512 tanpa. watermarks atawa dina resolusi nu leuwih luhur jeung watermarks. Tapi anjeun teu bisa make eta keur kaperluan komérsial.

Naon hartosna anjeun tiasa neraskeun latihan 3DCoat salami anjeun hoyong. Pencét mode Diajar dina ngamimitian percobaan 3DCoat sareng teraskeun diajar programna Gratis!

Forum thread nguji béta
meunang fitur panganyarna

Pariksa naon panganyarna dina 3DCoat tur mantuan kami nguji fitur anyar jeung perbaikan dina versi pre-release program ieu!

Unduh Beta panganyarna ayeuna.

3DCoat 2021.51 langkung lami cocog sareng MAC OS 10.13 High Sierra unduh di dieu

Unduh 3DCoat Gratis

Coba 30 dinten Uji Coba Gratis 3DCoat, sayogi pikeun Windows, MacBook OS sareng Linux.

3D sculpting na texturing software bébas download.

3DCoat mangrupikeun parangkat lunak canggih pikeun seniman 3D anu ngagaduhan sadaya alat anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak ideu 3D anjeun tina blok liat digital dugi ka modél 3D anu siap produksi sareng tékstur pinuh.

Dimana aplikasi sejenna dina bagean pasar ieu condong ngahususkeun kana hiji tugas husus, kayaning Digital Sculpting atanapi Texture Painting, 3DCoat nyadiakeun kamampuhan High-End sakuliah sababaraha tugas dina pipa kreasi asset. Ieu kalebet Sculpting, Retopology, Editing UV , Lukisan Tekstur PBR sareng Rendering. Ku kituna bisa disebut software gambar 3D jeung software sculpting 3D jeung software Retopology jeung software UV mapping jeung software rendering 3D sadayana digabungkeun.

Unduh 3DCoat di dieu pikeun kéngingkeun uji coba 3D Coat gratis 30 dinten anjeun. Saatos 30 dinten uji coba gratis anjeun masih tiasa damel di 3D-Coat dina mode Pembelajaran Gratis.

Kauntungannana 3D-Coat téh nya éta ogé bisa dipaké pikeun ngaropéa model 3D impor ti sagala rupa produk software 3D komérsial ngagunakeun plug-in disebut Applinks. Salaku tambahan, modél anu diimpor dina 3D-Coat tiasa dirobih janten objék voxel atanapi pikeun perbaikan salajengna sareng nambihan langkung rinci resolusi luhur, peta UV sareng bungkus, peta nabrak, peta warna specular, peta warna anu sumebar, nambihan tékstur pikeun offset sareng seueur deui. Tambih deui.

Naon anu anjeun kéngingkeun dina unduhan percobaan gratis 3DCoat anjeun?

Fitur utama program:

- Lukisan Tekstur PBR sareng Bahan Pinter sareng interoperabilitas Photoshop anu hebat. Kantun nganggo 2 kombinasi hotkey pikeun ngirim lapisan antara dua aplikasi.

- High-Ahir, Produksi-tingkat Digital Sculpting. Fitur unik kalebet Modél Voxel langsung / Sculpting anu tiasa dialihkeun kana Polygonal Sculpting sareng Dynamic Tessellation

- Arguably set paling mantap Auto-Retopo na Manual Retopology parabot dina pasaran.

- Éditan UV . Bisa oge nu panggampangna tur paling basajan ngagunakeun parabot UV Editing, kaasup unmatched (titik ka titik) Pilih Path alat jeung parabot seam-pamilihan. Algoritma Globally Uniform Unfolding nyaéta téknologi proprietary sareng paling akurat dina industri.

×
Cocog sareng 10.15 Catalina +. | Pikeun vérsi 2021.51 cocog sareng MAC OS 10.13 kunjungan
Inpo nu leuwih

3DCoat 2021.51 langkung lami cocog sareng MAC OS 10.13 High Sierra unduh di dieu

Unduh 3DCoat Gratis

Coba 30 dinten Uji Coba Gratis 3DCoat, sayogi pikeun Windows, MacBook OS sareng Linux.

3D sculpting na texturing software bébas download.

3DCoat mangrupikeun parangkat lunak canggih pikeun seniman 3D anu ngagaduhan sadaya alat anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak ideu 3D anjeun tina blok liat digital dugi ka modél 3D anu siap produksi sareng tékstur pinuh.

Dimana aplikasi sejenna dina bagean pasar ieu condong ngahususkeun kana hiji tugas husus, kayaning Digital Sculpting atanapi Texture Painting, 3DCoat nyadiakeun kamampuhan High-End sakuliah sababaraha tugas dina pipa kreasi asset. Ieu kalebet Sculpting, Retopology, Editing UV , Lukisan Tekstur PBR sareng Rendering. Ku kituna bisa disebut software gambar 3D jeung software sculpting 3D jeung software Retopology jeung software UV mapping jeung software rendering 3D sadayana digabungkeun.

Unduh 3DCoat di dieu pikeun kéngingkeun uji coba 3D Coat gratis 30 dinten anjeun. Saatos 30 dinten uji coba gratis anjeun masih tiasa damel di 3D-Coat dina mode Pembelajaran Gratis.

Kauntungannana 3D-Coat téh nya éta ogé bisa dipaké pikeun ngaropéa model 3D impor ti sagala rupa produk software 3D komérsial ngagunakeun plug-in disebut Applinks. Salaku tambahan, modél anu diimpor dina 3D-Coat tiasa dirobih janten objék voxel atanapi pikeun perbaikan salajengna sareng nambihan langkung rinci resolusi luhur, peta UV sareng bungkus, peta nabrak, peta warna specular, peta warna anu sumebar, nambihan tékstur pikeun offset sareng seueur deui. Tambih deui.

Naon anu anjeun kéngingkeun dina unduhan percobaan gratis 3DCoat anjeun?

Fitur utama program:

- Lukisan Tekstur PBR sareng Bahan Pinter sareng interoperabilitas Photoshop anu hebat. Kantun nganggo 2 kombinasi hotkey pikeun ngirim lapisan antara dua aplikasi.

- High-Ahir, Produksi-tingkat Digital Sculpting. Fitur unik kalebet Modél Voxel langsung / Sculpting anu tiasa dialihkeun kana Polygonal Sculpting sareng Dynamic Tessellation

- Arguably set paling mantap Auto-Retopo na Manual Retopology parabot dina pasaran.

- Éditan UV . Bisa oge nu panggampangna tur paling basajan ngagunakeun parabot UV Editing, kaasup unmatched (titik ka titik) Pilih Path alat jeung parabot seam-pamilihan. Algoritma Globally Uniform Unfolding nyaéta téknologi proprietary sareng paling akurat dina industri.

×

UNLIMITED FREE Diajar MODE IN 3DCOAT

Naha anjeun terang yén anjeun tiasa diajar ngagunakeun 3DCoat's toolset salami anjeun hoyong, sateuacan anjeun mutuskeun mésér lisénsi anjeun? Sumuhun, éta leres!

Sakali percobaan 30 dinten kadaluwarsa, fungsi import/ export biasa ditumpurkeun, tapi nyimpen / ngamuat file anjeun dina format .3b internal 3DCoat masih tiasa dianggo kalayan watesan 20 objék patung sareng 10 lapisan sareng ngadamel watermark kalayan NO watesan tambahan dina segitiga. atanapi resolusi tékstur.

Dina waktos anu sami, anjeun tiasa export modél anjeun dina format .obj GRATIS kalayan watesan sapertos kieu: 20000 segitiga ti ruangan patung, 4000 segitiga tina retopo, cet sareng kamar modél sareng anjeun tiasa export tékstur kalayan résolusi dugi ka 512 * 512 tanpa. watermarks atawa dina resolusi nu leuwih luhur jeung watermarks. Tapi anjeun teu bisa make eta keur kaperluan komérsial.

Naon hartosna anjeun tiasa neraskeun latihan 3DCoat salami anjeun hoyong. Pencét mode Diajar dina ngamimitian percobaan 3DCoat sareng teraskeun diajar programna Gratis!

Cocog sareng Ubuntu 20.04 +
Inpo nu leuwih

3DCoat 2021.51 langkung lami cocog sareng MAC OS 10.13 High Sierra unduh di dieu

Unduh 3DCoat Gratis

Coba 30 dinten Uji Coba Gratis 3DCoat, sayogi pikeun Windows, MacBook OS sareng Linux.

3D sculpting na texturing software bébas download.

3DCoat mangrupikeun parangkat lunak canggih pikeun seniman 3D anu ngagaduhan sadaya alat anu anjeun peryogikeun pikeun nyandak ideu 3D anjeun tina blok liat digital dugi ka modél 3D anu siap produksi sareng tékstur pinuh.

Dimana aplikasi sejenna dina bagean pasar ieu condong ngahususkeun kana hiji tugas husus, kayaning Digital Sculpting atanapi Texture Painting, 3DCoat nyadiakeun kamampuhan High-End sakuliah sababaraha tugas dina pipa kreasi asset. Ieu kalebet Sculpting, Retopology, Editing UV , Lukisan Tekstur PBR sareng Rendering. Ku kituna bisa disebut software gambar 3D jeung software sculpting 3D jeung software Retopology jeung software UV mapping jeung software rendering 3D sadayana digabungkeun.

Unduh 3DCoat di dieu pikeun kéngingkeun uji coba 3D Coat gratis 30 dinten anjeun. Saatos 30 dinten uji coba gratis anjeun masih tiasa damel di 3D-Coat dina mode Pembelajaran Gratis.

Kauntungannana 3D-Coat téh nya éta ogé bisa dipaké pikeun ngaropéa model 3D impor ti sagala rupa produk software 3D komérsial ngagunakeun plug-in disebut Applinks. Salaku tambahan, modél anu diimpor dina 3D-Coat tiasa dirobih janten objék voxel atanapi pikeun perbaikan salajengna sareng nambihan langkung rinci resolusi luhur, peta UV sareng bungkus, peta nabrak, peta warna specular, peta warna anu sumebar, nambihan tékstur pikeun offset sareng seueur deui. Tambih deui.

Naon anu anjeun kéngingkeun dina unduhan percobaan gratis 3DCoat anjeun?

Fitur utama program:

- Lukisan Tekstur PBR sareng Bahan Pinter sareng interoperabilitas Photoshop anu hebat. Kantun nganggo 2 kombinasi hotkey pikeun ngirim lapisan antara dua aplikasi.

- High-Ahir, Produksi-tingkat Digital Sculpting. Fitur unik kalebet Modél Voxel langsung / Sculpting anu tiasa dialihkeun kana Polygonal Sculpting sareng Dynamic Tessellation

- Arguably set paling mantap Auto-Retopo na Manual Retopology parabot dina pasaran.

- Éditan UV . Bisa oge nu panggampangna tur paling basajan ngagunakeun parabot UV Editing, kaasup unmatched (titik ka titik) Pilih Path alat jeung parabot seam-pamilihan. Algoritma Globally Uniform Unfolding nyaéta téknologi proprietary sareng paling akurat dina industri.

×

UNLIMITED FREE Diajar MODE IN 3DCOAT

Naha anjeun terang yén anjeun tiasa diajar ngagunakeun 3DCoat's toolset salami anjeun hoyong, sateuacan anjeun mutuskeun mésér lisénsi anjeun? Sumuhun, éta leres!

Sakali percobaan 30 dinten kadaluwarsa, fungsi import/ export biasa ditumpurkeun, tapi nyimpen / ngamuat file anjeun dina format .3b internal 3DCoat masih tiasa dianggo kalayan watesan 20 objék patung sareng 10 lapisan sareng ngadamel watermark kalayan NO watesan tambahan dina segitiga. atanapi resolusi tékstur.

Dina waktos anu sami, anjeun tiasa export modél anjeun dina format .obj GRATIS kalayan watesan sapertos kieu: 20000 segitiga ti ruangan patung, 4000 segitiga tina retopo, cet sareng kamar modél sareng anjeun tiasa export tékstur kalayan résolusi dugi ka 512 * 512 tanpa. watermarks atawa dina resolusi nu leuwih luhur jeung watermarks. Tapi anjeun teu bisa make eta keur kaperluan komérsial.

Naon hartosna anjeun tiasa neraskeun latihan 3DCoat salami anjeun hoyong. Pencét mode Diajar dina ngamimitian percobaan 3DCoat sareng teraskeun diajar programna Gratis!

diskon urutan volume on

ditambahkeun kana karanjang
nempo karanjang parios
false
eusian salah sahiji widang
atawa
Anjeun tiasa ningkatkeun kana versi 2021 ayeuna! Kami bakal nambihan konci lisénsi 2021 énggal kana akun anjeun. Serial V4 anjeun bakal tetep aktip dugi ka 14.07.2022.
milih hiji pilihan
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!
Teks anu peryogi koreksi
 
 
Upami anjeun mendakan kasalahan dina téks, mangga pilih teras pencét Ctrl + Enter pikeun ngalaporkeun ka kami!
Ningkatkeun simpul-konci kana pilihan ngambang sayogi pikeun lisénsi ieu:
Pilih lisénsi pikeun ningkatkeun.
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!

Situs wéb kami nganggo сookies

Kami ogé nganggo jasa Google Analytics sareng téknologi Facebook Pixel pikeun terang kumaha strategi pamasaran sareng saluran penjualan urang jalan .