with love from Ukraine
IMAGE BY SERGII GOLOTOVSKIY
Kaluaran
Photo - 3dcoat 2022.52 - 3DCoat
Lalajo video
3DCoat 2022.52
  • Multiresolusi pikeun sculpting permukaan - Anjeun tiasa nambahkeun tingkat multiresolusi handap sanajan teu aya, decimation atawa retopology (manual atawa otomatis) bisa dipaké pikeun nambahkeun tingkat multiresolusi handap.
  • Alat sketsa ningkat sacara signifikan - gampang nyieun modél ku ngagambar dina tilu proyéksi
  • Lukisan - Superpowerful, valénsi / dénsitas bebas dumasar-layar smoothing warna ditambahkeun kana kamar cet. parabot cet mucunghul di kamar Sculpt pikeun simplify lukisan leuwih beungeut / voxels
  • Lukisan volumetrik sareng warna dirojong lengkep - lukisan volumetrik leres, niru tékstur sareng ketebalan dunya nyata, jalanna leres sareng PBR
  • Impor-Ékspor - Export otomatis gampang sababaraha aset ka Blender sareng UE5 tanpa retopo manual sareng UV mapping
  • UV - Pembaruan UV mapping UV / Otomatis-UV utama: kualitas anu langkung saé, alat Kluster anu penting ditambah.
  • UI - Kamungkinan pikeun nyiptakeun téma UI warna anjeun sorangan (dina Préferénsi-> Téma) sareng émut deui tina Window-> skéma warna UI->... Téma standar sareng kulawu kalebet di dinya;
  • Blender Applink - Blender applink dasarna diropéa. Objék patung anu katutupan ku Factures ayeuna tiasa ditransfer ka Blender via AppLink. Ieu mangrupikeun léngkah anu ageung!
  • Export bolong salaku format IGES diaktipkeun - (fungsi ieu dibuka dugi ka ahir 2022 sareng saatosna bakal sayogi salaku Modul Tambahan kalayan biaya tambahan)
  • Alat Molding dina Undercuts - Alat Molding ngamungkinkeun anjeun gampang nyiptakeun Model Casting Mould 3D (fungsi ieu dibuka dugi ka akhir taun 2022 sareng saatosna bakal sayogi salaku Modul Tambahan kalayan biaya tambahan)
Diajar deui
Photo - 3dcoat 2022.16 - 3DCoat
Lalajo video
3DCoat 2022.16
  • Voxel sareng Surface Sculpting langkung gancang pikeun damel sareng pamandangan puluhan juta segitiga
  • Auto-Retopo Ningkatkeun - Kualitas anu langkung saé pikeun modél organik sareng permukaan keras
  • Mesin Sikat Voxel Anyar Ditambahkeun - Paradigma énggal sareng sikat voxel
  • Koléksi Alphas Anyar - Langkung gampang pikeun nyiptakeun permukaan sareng rélief anu rumit
  • API Inti Anyar - Nyadiakeun aksés jero kana inti 3DCoat dina laju C ++ asli pinuh
  • Alat Bevel - Alat anyar pikeun damel sareng ujung sareng juru dina modél
Diajar deui
Muat deui

diskon urutan volume on

ditambahkeun kana karanjang
nempo karanjang parios
false
eusian salah sahiji widang
atawa
Anjeun tiasa ningkatkeun kana versi 2021 ayeuna! Kami bakal nambihan konci lisénsi 2021 énggal kana akun anjeun. Serial V4 anjeun bakal tetep aktip dugi ka 14.07.2022.
milih hiji pilihan
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!
Teks anu peryogi koreksi
 
 
Upami anjeun mendakan kasalahan dina téks, mangga pilih teras pencét Ctrl + Enter pikeun ngalaporkeun ka kami!
Ningkatkeun simpul-konci kana pilihan ngambang sayogi pikeun lisénsi ieu:
Pilih lisénsi pikeun ningkatkeun.
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!

Situs wéb kami nganggo сookies

Kami ogé nganggo jasa Google Analytics sareng téknologi Facebook Pixel pikeun terang kumaha strategi pamasaran sareng saluran penjualan urang jalan .