with love from Ukraine
IMAGE BY HEBRON PPG
Diajar
Naon 3DCoat ?

3DCoat mangrupikeun salah sahiji aplikasi parangkat lunak anu paling canggih pikeun nyiptakeun modél 3D anu lengkep. Dimana aplikasi sejenna dina bagean pasar ieu condong ngahususkeun kana hiji tugas husus, kayaning Digital Sculpting atanapi Texture Painting, 3DCoat nyadiakeun kamampuhan High-End sakuliah sababaraha tugas dina pipa kreasi asset. Ieu kalebet Sculpting, Retopology, Editing UV , Lukisan Tekstur PBR sareng Rendering. Ku kituna bisa disebut software tékstur 3D jeung software lukisan tékstur 3D jeung program sculpting 3D jeung software Retopology jeung software UV mapping jeung software rendering 3D sadayana digabungkeun. Aplikasi sadaya-dina-hiji pikeun nyiptakeun modél 3D! Mangga manggihan deui di dieu .

Naha aya manual pikeun 3DCoat dina format téks?

Leres, éta aya dina kaca bagian Learn -> Tutorials di luhur disebut Wiki (web) sareng Manual (PDF).

Abdi anyar dina 3DCoat. Dimana kuring kudu ngamimitian diajar?

Anu mimiti, kami ngajak anjeun nganjang ka bagian LEARN -> Tutorials . Lempeng ti mimiti pisan kami aimed sangkan 3DCoat sakumaha intuitif sabisa tapi, tangtosna, salawasna aya kurva learning jeung sotware nanaon.

Lisénsi
Naha anjeun nyayogikeun apdet gratis pikeun lisénsi permanén kuring?

Sumuhun, urang ngalakukeun. Nalika anjeun mésér lisénsi permanén 3DCoat 2021 atanapi 3DCoatTextura 2021 (dimimitian ti vérsi 2021 sareng langkung luhur), anjeun nampi 12 bulan apdet program gratis (taun kahiji) ti tanggal pameseran anjeun. Upami anjeun hoyong neraskeun ngapdet program anjeun saatos periode 12-bulan tamat, kalayan biaya sedeng anjeun tiasa mésér pamutahiran kana versi terakhir program sareng kéngingkeun apdet gratis 12 bulan deui. Nganjang ka Toko sareng pariksa spanduk Ngaronjatkeun pikeun produk anu béda-béda di Toko kami pikeun pariksa harga pamutahiran. Punten tingali POLISI UPGRADES LISENSI kami pikeun langkung rinci.

Naon bédana antara langganan, nyéwa-ka-milik sareng lisénsi permanén?

Permanén hartosna yén lisénsina henteu pernah kadaluwarsa sareng anjeun tiasa nganggo salami anjeun hoyong. Salaku conto, saatos anjeun mésér lisénsi permanén 3DCoat 2021 Individual, anjeun tiasa teras-terasan ngagunakeunana salami mangtaun-taun tanpa mayar deui.

Lisensi dumasar-langganan hartosna anjeun terus nganggo program salami langganan anjeun aktip. Pilih antara langganan bulanan atanapi rencana nyéwa 1 taun. Langganan mangrupikeun cara anu épéktip pikeun kéngingkeun aksés kana program nalika anjeun peryogina, bari nyimpen artos dina lisénsi anjeun. Kalayan lisensi dumasar-langganan, program anjeun salawasna up-to-date nalika anjeun nampi aksés ka apdet panganyarna sadia.

Rent-to-own mangrupikeun rencana unik anu nyayogikeun mangpaat tina lisensi dumasar-langganan sareng permanén. Ieu rencana langganan 7 pangmayaran bulanan kontinyu. Kalayan pamayaran 7-th ahir anjeun nampi lisénsi permanén. Unggal pamayaran bulanan ti tanggal 1 dugi ka kaping 6 nambihan 3 bulan nyéwa lisénsi kana akun anjeun. Upami anjeun ngabatalkeun langganan anjeun dina waktos ayeuna, anjeun kaleungitan kasempetan pikeun kéngingkeun lisénsi permanén, tapi bakal nahan sésa-sésa bulan nyéwa lisénsi. Contona, upami anjeun ngabolaykeun sanggeus mayar N-th (N ti 1 ka 6) anjeun boga bulan ieu tambah 2 * N bulan nyewa sésana sanggeus tanggal pembayaran panungtungan. Ieu ngandung harti yén anjeun nembé ngagaleuh nyéwa 3DCoat salami 3 * N sasih.

Upami anjeun parantos ngarengsekeun rencana Sewa-ka-Milik anjeun sareng parantos suksés ngadamel 7 pamayaran bulanan, anjeun bakal otomatis nampi lisénsi permanén kalayan pamayaran ka-7. Sésa nyéwa anjeun bakal ditumpurkeun sabab anjeun bakal nampi lisénsi permanén sareng 12 bulan Pembaruan Gratis kalebet, mimitian ti tanggal pamayaran ka-7 ahir. Kalayan pamayaran ka-7 ahir anjeun bakal dibéré lisénsi permanén, ku kituna anjeun tiasa teras-terasan ngagunakeunana salami anjeun hoyong. Éta sadayana ngajantenkeun Rent-to-own pilihan anu saé pikeun anu nargétkeun kéngingkeun lisénsi permanén, tapi henteu siap mayar sakaligus. Punten, parios katerangan lisénsi pikeun milari inpormasi langkung seueur ngeunaan pilihan ieu.

Kumaha carana abdi tiasa ningkatkeun lisénsi kuring?

Gumantung kana jinis lisénsi anjeun, kami nyayogikeun sababaraha pilihan pikeun ningkatkeun lisénsi anjeun. Punten, buka Toko sareng parios spanduk Ngaronjatkeun pikeun produk anu béda di Toko kami pikeun pariksa pilihan anu sayogi pikeun anjeun. Dina kalolobaan kasus, konci serial anjeun bakal diperlukeun pikeun ngamutahirkeun. Upami anjeun hilap konci lisénsi anjeun, mangga angkat ka Akun anjeun dina halaman wéb kami. Pilih Lisensi sareng pariksa Produk / Lisensi anu anjeun hoyong ningkatkeun. Teras klik tombol Ngaronjatkeun pikeun ningali pilihan Ngaronjatkeun anu sayogi. Upami anjeun gaduh 3DCoat V4 (atanapi V2, V3) Serial Key, mangga klik Tambahkeun tombol konci V4 abdi. Sakali konci lisénsi V4 (atanapi V2, V3) anjeun ditampilkeun dina akun anjeun, anjeun bakal ningali tombol Ngaronjatkeun di dinya. Punten tingali POLISI UPGRADES LISENSI kami pikeun langkung rinci.

Dupi abdi tiasa ngajalankeun salinan 3DCoat dina komputer / laptop di kantor jeung di imah?

Leres, anjeun tiasa gaduh salinan 3DCoat dina 2 mesin anu béda (desktop, laptop, tablet) sareng anjeun tiasa ngajalankeunana di kantor atanapi di bumi. Tapi anjeun tiasa ngajalankeun ngan hiji salinan 3DCoat sakaligus.

Naha kuring tiasa ngajalankeun lisénsi langganan kuring dina PC sareng Mac?

Leres, 3DCoat 2021 bebas platform, janten anjeun tiasa ngajalankeun éta dina Windows, Mac OS atanapi Linux. Upami anjeun ngajalankeun 3DCoat dina komputer anu béda dina lisénsi anu sami (iwal lisénsi ngambang), pastikeun anjeun ngalakukeun éta dina waktos alternatif, upami henteu, padamelan aplikasi tiasa dikonci.

Dupi anjeun gaduh lisénsi murid?

Leres, kami nyayogikeun lisénsi khusus pikeun mahasiswa. Punten, kunjungan Toko kami sareng parios bagian lisénsi Siswa pikeun detil.

Kumaha carana abdi tiasa ngabatalkeun langganan abdi?

Ieu gampang. Ngan login ka akun anjeun dina situs wéb kami teras klik 'Batalkeun langganan'. Sakali dikonfirmasi, tindakan ieu bakal ngeureunkeun rencana langganan anjeun. Henteu aya pamayaran salajengna (upami aya), bakal ditagihkeun dina hubunganana sareng rencana langganan éta saatosna.

Meuli
Kuring boga lisénsi perpetual tapi Abdi hoyong versi newest of 3DCoat. Naon anu kedah abdi lakukeun?

Anjeun tiasa ditingkatkeun kana versi panganyarna tina 3DCoat tina lisénsi program anu langkung lami iraha waé. Nganjang ka Toko sareng parios spanduk Ngaronjatkeun pikeun produk anu béda-béda di Toko kami pikeun pariksa harga pamutahiran anu berlaku, upami aya. Dina kalolobaan kasus, konci serial anjeun bakal diperlukeun pikeun ngamutahirkeun. Anjeun tiasa nyandak deui tina akun anjeun dina situs wéb kami. Mangga klik Tambahkeun tombol konci V4 abdi. Sakali konci lisénsi V4 (atanapi V2, V3) anjeun ditampilkeun dina akun anjeun, anjeun bakal ningali tombol Ngaronjatkeun di dinya. Punten tingali POLISI UPGRADES LISENSI kami pikeun langkung rinci.

Dupi abdi tiasa ngabalikeun duit dina langganan?

Kami henteu nyayogikeun ngabalikeun duit kana langganan, tapi anjeun tiasa kalayan gampang ngatur langganan anjeun liwat akun anjeun dina halaman wéb kami sareng ngabatalkeun iraha waé.

Téhnis
Naon spésifikasi sistem minimum anu kuring peryogikeun pikeun ngajalankeun 3DCoat?

Punten, kunjungan halaman khusus pikeun mariksa naha PC / Laptop / Mac anjeun nyumponan sarat.

Naha kuring bakal gaduh aksés kana koleksi Bahan Smart anu Di-scan?

Leres, anjeun bakal gaduh aksés lengkep kana koleksi lengkep Bahan Pinter anu aya dina Perpustakaan Bahan Pinter Gratis kami. Unggal bulan anjeun bakal gaduh 120 unit, anu anjeun tiasa nyéépkeun bahan pinter, conto, masker sareng rélief. Unit sésana teu mindahkeun ka bulan hareup. Dina dinten kahiji unggal bulan, anjeun bakal nampi deui 120 unit gratis.

Naha kuring peryogi sambungan Internét pikeun ngajalankeun 3DCoat?

Henteu, anjeun henteu. Saatos ngagaleuh atanapi langganan anjeun bakal nampi email sareng lisénsi anjeun di dinya. Inpormasi anu sami anjeun tiasa mendakan dina akun anjeun dina situs wéb. Anjeun tiasa nyalin sareng nempelkeun data lisénsi di jero 3DCoat sareng dianggo offline.

diskon urutan volume on

ditambahkeun kana karanjang
nempo karanjang parios
false
eusian salah sahiji widang
atawa
Anjeun tiasa ningkatkeun kana versi 2021 ayeuna! Kami bakal nambihan konci lisénsi 2021 énggal kana akun anjeun. Serial V4 anjeun bakal tetep aktip dugi ka 14.07.2022.
milih hiji pilihan
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!
Teks anu peryogi koreksi
 
 
Upami anjeun mendakan kasalahan dina téks, mangga pilih teras pencét Ctrl + Enter pikeun ngalaporkeun ka kami!
Ningkatkeun simpul-konci kana pilihan ngambang sayogi pikeun lisénsi ieu:
Pilih lisénsi pikeun ningkatkeun.
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!

Situs wéb kami nganggo сookies

Kami ogé nganggo jasa Google Analytics sareng téknologi Facebook Pixel pikeun terang kumaha strategi pamasaran sareng saluran penjualan urang jalan .