with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX LUKIANOV

Banding ka warga Féderasi Rusia

(Ieu pérsi diropéa, kaasup mobilisasi di Rusia, aya informasi penting, mangga baca nepi ka ahir)

Urang utamana hirup jeung gawe di Ukraina, sarta lolobana bagian tina tim aya di kota Kyiv. Dina 24 Pébruari nagara urang diserang ku Rusia. Ieu fakta indisputable yén hiji kalakuan agresi militér ku Rusia geus dipigawé ngalawan nagara daulat, nu contradicts konstitusi Rusia sorangan (Pasal 353). Kota-kota anu damai dibom sareng seueur jalma anu tengtrem tiwas. Fakta ieu teu tiasa dibantah, ieu anu urang tingali sareng kadenge. perang ieu teu provoked ku nanaon, ti mimiti nepi ka ahir dumasar kana bohong ti propagandis jeung pajabat Féderasi Rusia. Naon jenis denazification bisa urang ngobrol ngeunaan? Kalolobaan tim nyaeta Rusia-diomongkeun, Andrey Shpagin lahir di Mariupol. Sarta kami geus pernah encountered diskriminasi atawa humiliation ngalawan speaker Rusia. Bohong maehan. Henteu aya Nazi di dieu. Jalma-jalma bébas cicing di dieu anu silih hormat sareng silih asih teu paduli kabangsaan atanapi basa. Dina jam bahaya ieu, sadaya Ukraina parantos rally, sadayana ngadukung silih sareng pamaréntahan tina kapercayaan anu tulus, sareng henteu sieun. Urang sadayana sacara kategoris ngalawan pangaruh Rusia ka urang, rezim diktator parantos diadegkeun di Rusia, kabébasan nyarios lengkep bolos, represi anu teu acan kantos dilaksanakeun ngalawan dissidents. Dina kaayaan naon waé urang hoyong hirup di masarakat sapertos kitu.

Ieu perang pangperangan, kriminal. Sigana teu mungkin yen perang penaklukan keur lumangsung di puseur Éropa dina abad ka-21. Tapi éta lumangsung ayeuna. Aya bombardment kota damai. Awéwé, barudak, sipil maot. Prajurit anu henteu nyerang nagara tatangga maot. Aranjeunna ngabom rumah sakit maternity di Mariupol , dimana Andrei Shpagin lahir. Saha waé anu ngadukung, menerkeun, atanapi sacara diam-diam satuju kana tindakan Rusia di Ukraina milu dina pembunuhan biadab ieu.

Kami henteu terang kumaha perang ieu bakal mungkas. Rusia ayeuna ngawasa hiji pembangkit listrik nuklir Ukraina. Résiko anu ageung nyaéta ngalaksanakeun operasi militer caket pembangkit listrik nuklir. Bisa jadi aya musibah jieunan manusa nu bakal pencét sakuliah Éropa.

Anjeun terang yén mobilisasi parsial parantos diumumkeun di Rusia. Nyatana, sigana teu aya anu terang sabaraha jalma anu dicandak. Naha diumumkeun? Lamun karugian tina tentara Rusia, ngumumkeun ku Sergei Shoigu dina isuk September 21, jumlahna 5937 maot. Jelas, ieu bohong. Numutkeun data resmi Ukraina, tanggal 30 Séptémber 2022, total karugian tentara agrésor dina hal anu tiwas nyalira jumlahna 59,080 urang. Tétéla, korban jiwa sababaraha kali leuwih luhur, nyaeta, total karugian tétéla leuwih ti 150.000 urang. Ieu salah sahiji alesan nyata pikeun mobilisasi.

Anjeun tiasa percanten ka kami atanapi henteu, tapi kumaha waé anjeun kedah ngajelaskeun ka diri anjeun naha mobilisasi dimimitian. Naha pasukan Rusia ninggalkeun wewengkon Kyiv, Chernihiv, Sumy, jeung Poltava, sarta maranéhanana ampir musna di wewengkon Kharkiv jeung Mykolaiv? Naha ieu sadayana kajantenan? Ieu peta perang.

Pangiriman pakarang anu dipandu presisi ka Ukraina ngan ukur ningkat: HIMARS sareng 155-mm M982 Excalibur projectiles anu dipandu presisi. Teu lami pisan, Ukraina ngagaleuh aksés ka satelit ICEYE, anu ngagunakeun téknologi radar aperture Synthetic (SAR) sareng ningali peralatan dina sadaya kaayaan cuaca. Data ti satelit ieu mimiti dipaké rada anyar. Salila dua poé mimiti karyana, pasukan Rusia leungit leuwih kandaraan Armored ti jumlah sakabéh proyék. Salaku tambahan, Ukraina disayogikeun ku intelijen ku nagara-nagara NATO sareng satelitna.

Ku kituna, jumlah korban jeung laju nambahan maranéhanana ngan bakal tumuwuh. Numutkeun statistik konflik ieu, anu ngabalukarkeun 95-97% tina karugian téh fragmen barisan mariem jeung mortir, teu tatu bullet. Loba target bakal ancur saméméh approaching garis hareup. Ieu perang abad ka-21.

Anjeun atanapi réréncangan anjeun tiasa ngeusian deui jumlah korban upami aranjeunna sumping tarung di Ukraina.

Lalajo pidéo ieu ku Maxim Katz Rusia ngeunaan cara ngahindarkeun mobilisasi . Upami anjeun dipasihan telepon, ngan ulah angkat ka kantor militer - ieu ngan ukur tanggung jawab administrasi. Liability kriminal asalna sanggeus anjeun geus ditugaskeun status hiji serviceman di pendaptaran militér sarta enlistment kantor. Baca deui di dieu .

Panginten anjeun atanapi réréncangan anjeun bakal mendakan dokumén ieu mangpaat: Kumaha pasrah: pituduh léngkah-léngkah pikeun Rusia sareng Ukrainia sacara paksa.

Eta ngajelaskeun teu ngan kumaha carana nyerah, tapi ogé kumaha carana nyingkahan mobilisasi.

Perhatosan! Pikeun militér Féderasi Rusia anu rék nyerah, aya hotline round-the-jam tina Markas Koordinasi dina pengobatan tahanan perang. Militer sorangan, kitu ogé baraya maranéhanana, bisa nerapkeun - +38 066 580 34 98 jeung +38 093 119 29 84 (sapanjang jam). Inpormasi ogé sayogi dina bot obrolan Telegram "Kuring hoyong hirup" .

Ukraina sasuai jeung Konvénsi Jenéwa on Treatment of Tawanan Perang (lamun ieu teu masalahna, Kulon moal nyadiakeun volume misalna tina bantuan militér).

Kami banding ka anjeun: dina sagala cara, refrain ti mobilizing diri jeung dissuade kenalan anjeun (malah panjara leuwih hade tinimbang maot atawa cacad parna).

Lamun masih meunang di wewengkon Ukraina, eta leuwih hade nyerah.

Tangtu, urang moal ngajual 3DCoat di Féderasi Rusia nepi ka ahir perang jeung padumukan kaayaan, sakumaha sakabeh dunya beradab. Kami henteu nyalahkeun atanapi nangtoskeun sakumna jalma Rusia. Urang ngan saukur teu hayang software urang dipaké pikeun nyieun duit jeung saterusna ngaliwatan pajeg di Rusia pikeun ngabiayaan pembunuhan urang jeung kamungkinan maehan urang. Tapi kami pangjurung jalma anu hoyong ngalakukeun ieu pikeun jujur sareng perang ieu. Tong percanten kana media propaganda, milarian inpormasi anu leres. Di handap ieu daptar sumber anu kami nawiskeun anjeun pikeun rujukan anjeun. Pariksa sadayana anu anjeun baca atanapi dengekeun! Bohong maéhan saloba bedil! Nyaritakeun kaleresan ka tatangga atanapi réréncangan anjeun, dina tungtungna, nunjukkeun ka kolega anjeun halaman ieu.

Tumbu:

Interceptions telepon tina jasa kaamanan Ukraina

Kalush orchestra - Stefania

Konperénsi pers pilot Rusia, pangakuan bom kota damai

https://www.youtube.com/watch?v=cfW2AcF1a7s

Anton Ptushkin - Dimana kuring geus 8 taun ieu.

https://www.youtube.com/watch?v=0-UtZ2F1UBE

Maxim Kats

https://www.youtube.com/channel/UCUGfDbfRIx51kJGGHIFo8Rw

ikhlas,

manajemén Piglway

diskon urutan volume on

ditambahkeun kana karanjang
nempo karanjang parios
false
eusian salah sahiji widang
atawa
Anjeun tiasa ningkatkeun kana versi 2021 ayeuna! Kami bakal nambihan konci lisénsi 2021 énggal kana akun anjeun. Serial V4 anjeun bakal tetep aktip dugi ka 14.07.2022.
milih hiji pilihan
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!
Teks anu peryogi koreksi
 
 
Upami anjeun mendakan kasalahan dina téks, mangga pilih teras pencét Ctrl + Enter pikeun ngalaporkeun ka kami!
Ningkatkeun simpul-konci kana pilihan ngambang sayogi pikeun lisénsi ieu:
Pilih lisénsi pikeun ningkatkeun.
Pilih sahenteuna hiji lisénsi!

Situs wéb kami nganggo сookies

Kami ogé nganggo jasa Google Analytics sareng téknologi Facebook Pixel pikeun terang kumaha strategi pamasaran sareng saluran penjualan urang jalan .