Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'blender applink'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • New Releases, Bugs Reports & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Common workflow
    • Coding scripts & plugins
    • SOS! If you need urgent help for 3DCoat
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Brazil Forum - falamos português
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Tips
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Paint
  • 3DC's Hipoly
  • 3DC's Lowpoly

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 2 results

  1. Hello guys I think probably I am doing something wrong. If anybody could give me a north would be appreciated. I have tryed in different ways, this one is the closer one to what I had inside 3D COAT, but is not even close. Pictures 1 and 2 inside 3D COAt Picture 3 Inside Blender trough Blender 4 Applink conection. https://drive.google.com/drive/folders/1O9JhiqacR71ZCEEDdU4K4fTwVwuyg696
  2. When sending 2nd object with different material/uv set from Blender through Applink and 3DCoat asks to merge scenes, the new textures are linked to the old uv set instead of the new imported uv set. Also some textures are missing, old layers disappear,... basically things get weird. Same thing happens when I tried exporting from Blender to obj then importing multiple obj's to 3DC.
×
×
  • Create New...