Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'delay'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • New Releases, Bugs Reports & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Common workflow
    • Coding scripts & plugins
    • SOS! If you need urgent help for 3DCoat
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Brazil Forum - falamos português
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Tips
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Paint
  • 3DC's Hipoly
  • 3DC's Lowpoly

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 1 result

  1. Hi guys, I've been using 3d-coat for a while now and I've come to learn alot about how it works and figured out most of the issues I've encountered. Now the only issue I've got left is that whenever I change tools from Grow to Cut or Transform or any other tool, I get a 4 or 5 second delay and it's really disruptive to my workflow. I was wondering if anyone knew how to fix it? I'm using space bar (quick change menu) to swap tools. The only solution I've come up with so far is deleting my documents folder (the 3D-Coat folder) and re-entering my serial key. Please help! (I've also tried about 50 different client versions.. so that's really not the issue here)
×
×
  • Create New...