Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'background'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General 3DCoat
    • Announcements
    • General 3DCoat
    • Beta Releases
    • 3D Printing
    • 3DCoat AppLinks testing
    • SOS! Only for urgent help
    • CG & Hardware Discussion
    • InstantLight Real Time Render
  • Resources & Development
    • Tutorials and new feature demos
    • Content library exchange
    • Feature requests
    • SDK, scripts & plugins development
  • Galleries & Challenges
    • Finished & Wip projects
    • Official Contest
    • Community Challenges
    • Archived: Gallery of Finished Works
  • Russian Forum
    • 3d Coat
    • Поддержка
    • WIP
    • Уроки
    • Предложения, вопросы
  • Gallery & Competition
  • French Forum - Forum Francophone
    • Questions relatives au Forum Francophone
    • Discussions sur 3DCoat
    • Tutoriaux
    • WIP Travaux en cours
    • Galerie Travaux Terminés
    • Hors Sujets et Créations numériques 3D / 2D associées
  • German Forum - Man spricht Deutsch
    • Fragen und Antworten zu 3D Coat
    • Tutorials
    • Stellenanzeigen

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 2 results

  1. alvordr

    Background Settings Bug

    I don't know if this is where this needs to be reported, but I found a bug in 3.7.18H[CUDA] 64-bit. If I want to change the background settings, I can do so in the preferences just fine...as in going from Vertical Gradient to Background Image to Panorama. However, if I go to the background settings under the camera dropdown at the top right of the screen and try to change them, nothing happens.
  2. Slipping_Through_07

    System Crash

    Hey 3DCoaters! HELP! PLEASE! Sparked up 3D Coat v.3.7.04 today to work on a new project. I went to choose a photo as a background reference while I in "front' camera position. Instead of being able to choose the image I wanted, 3D Coat decided to throw in the default blue fractal background image. Then... BLAMMO!!!!!! KAPLOOEY!!!!!! My entire system flew south for the winter after that. System wide crashing with my dual monitor set up flickering constantly. After de-installing and trashing every preference I could find. I was left with this image after reinstalling v3.5. 3D Coat and my system were running BEAUTIFULLY for the past year. No hiccups whatsoever; worked like a dream. So it's safe to say that choosing a background image probably caused all of this. Here are my specs: MacBook Pro Intel Core 2 Duo-2.66 GHz 8GB of DDR3 RAM OSX 10.5.8 NVIDIA GeForce 9400M 256 MB NVIDIA GeForce 9600 GT 512MB Model Name: MacBook Pro Model Identifier: MacBookPro5,2 Processor Name: Intel Core 2 Duo Processor Speed: 2.66 GHz Number Of Processors: 1 Total Number Of Cores: 2 L2 Cache: 6 MB Memory: 8 GB Bus Speed: 1.07 GHz Boot ROM Version: MBP52.008E.B05 Please let me know if you need any more info and many, many thanks in advance. Any help is greatly appreciated. Sam
×