Jump to content
3DCoat Forums

Search the Community

Showing results for tags 'reverse'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Tutorials and new feature demos
    • New Releases, Bugs Reports & Development Discussion
  • 3DCoat
    • General 3DCoat
    • Common workflow
    • Coding scripts & plugins
    • SOS! If you need urgent help for 3DCoat
  • Community
    • CG & Hardware Discussion
    • Content exchange
    • Artwork & Contest
  • International
    • Brazil Forum - falamos português
    • Chinese forum - 3DCoat用户讨论组
    • Japanese forum - 日本のフォーラム
    • German Forum - Man spricht Deutsch
    • French Forum - Forum Francophone
    • Russian Forum
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Tips
  • 3DC's Topics
  • 3DC's Paint
  • 3DC's Hipoly
  • 3DC's Lowpoly

Calendars

  • Community Calendar

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Google+


YouTube


Vimeo


Facebook


Location


Interests

Found 2 results

  1. say i'm making a curve with standard profile and when i'm pretty happy with it i realize i want to use a profile. a cone for example but the cone is facing the wrong direction and going away from target instead of towards it is there a way to do revers the direction of the curve or the profile? thanx
  2. Hey there Coaters, I am having an odd problem importing a hi poly .fbx into the sculpt room. I import it and as usual hit enter to set the mesh without modifications, then when I switch to the 'build clay' brush, my models normals come up reversed. This is one component of a larger model. All components are built with the same technique within Maya. I had a workmate look over it and try to save it out of Max, yet to no avail, still reversed normals. The only solution I found was to do 'Combine' within Maya. By adding another piece of geo to it, the problem goes away and both meshes have correct normals when imported to the sculpt room. Any ideas why this would be happening? Pics below... Thanks Guats
×
×
  • Create New...