with love from Ukraine
IMAGE BY OLEG ZHEREBIN

3DCoat 2024

bëni 3D

më shpejt

Shikoni videon e lëshimit për të parë veçoritë dhe përmirësimet kryesore të reja

Mëso më shumë
shkarkim dhe provë 30-ditore/mësim pa kufi

3DCoat 2024.12 Publikuar

 • Prezantohet Live Booleans me Voxels!
 • Mbështetja Brush së zhvendosjes së vektorit u shtua.
 • Mjeti i krijimit të zhvendosjes së vektorit, i quajtur "Zgjidh & Ngjit", u shtua.
 • Layers Masks + Clipping Masks janë implementuar të ngjashme dhe të pajtueshme me ato të Photoshop-it.
 • Përmirësimet e vazhdueshme dhe rritëse të ndërfaqes së përdoruesit vazhdojnë
 • Projektet Python me module të shumta të mbështetura.
 • Sistemi Addons u prezantua për të lidhur zhvilluesit dhe përdoruesit e skripteve Python/C++.
 • Mbështetja Blender 4 u përmirësua përmes AppLink të përditësuar.
 • U prezantua Asistenti AI (GPT e specializuar për Chat 3DCoat).
 • Mjeti i shumëpritur i Scene Scale Master u implementua.
 • U shtua një mjet i ri "Edge Flow" në dhomën e modelimit.
 • Prezantohet View Gizmo. .
 • Menaxhimi UV mbi Python/C++ është përmirësuar ndjeshëm
 • Export për printim 3D, për hapje në Cura, i përditësuar.
 • Shtresat tani kanë një miniaturë të pamjes paraprake të Hartës së Teksturës.
Photo - 3DCoat 2024.12 Publikuar - 3DCoat
Shiko Videon
Photo - 3DCoat 2024.12 Publikuar - 3DCoat
Shiko Videon
Photo - Rreth 3DCoat - 3DCoat
Rreth 3DCoat

3DCoat është aplikacioni që ka të gjitha mjetet që ju nevojiten për të çuar idenë tuaj 3D nga një bllok balte dixhitale deri në një model organik ose sipërfaqe të fortë të gatshme për prodhim, me teksturë të plotë.

Fast & Friendly UV Mapping
Easy Texturing & PBR

Programi ynë Akademik

në dispozicion në më shumë se

300+

Universitete, Kolegje

dhe shkolla në mbarë botën

Mëso më shumë
Photo - Programi ynë Akademik në dispozicion në më shumë se - 3DCoat
Shkarko
Veçoritë
Photo - Skulptim Digjital - 3DCoat
SKULPTIM DIGJITAL
 • Skulpturë voxel pa kufizime topologjike
 • Operacione komplekse boolean me skaje të qarta
 • Dhjetra furça skalitjeje të shpejta dhe të lëngshme
 • Teselimi dinamik adaptiv
Photo - Teksturim E LehtË & Pbr - 3DCoat
TEKSTURIM E LEHTË & PBR
 • Qasjet e pikturës Microvertex, Per-pixel ose Ptex
 • Porta e pamjes së paraqitjes me bazë fizike në kohë reale me HDRL
 • Materiale inteligjente me opsione të thjeshta konfigurimi
 • Madhësia e teksturës deri në 16k
IMAGE BY CLEMENT TINGRY
Qasjet e pikturës Microvertex, Per-pixel ose Ptex
Porta e pamjes së paraqitjes me bazë fizike në kohë reale me HDRL
Blej

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.