with love from Ukraine
Kërkesat e sistemit
3DCoat 2024 Kërkesat e sistemit
Sistemi operativ

64-bit Windows 7/8/10, macOS 10.13 High Sierra +, Linux Ubuntu 20.04 +

Hardware

3DCoat mbështet një gamë të gjerë pajisjesh. Pajisja përcakton kompleksitetin e rrjetave dhe rezolucionin e teksturave që mund të modifikoni në 3DCoat. Për të përcaktuar atë kompleksitet në sistemin tuaj, ju lutemi shkarkoni falas një version provë të 3DCoat nga faqja jonë e internetit. Si harduer minimal i kërkuar për 3DCoat ne e konsiderojmë Surface Pro bazë (shih tabelën më poshtë për detaje).

Shembull i konfigurimeve të harduerit dhe performancës në 3DCoat 2024
MINIMAL

CPU m3 1,00 GHz, RAM 4 GB, GPU Intel HD Graphics 615, pa VRAM (përdor RAM)

Tekstura e lyerjes me rezolucion deri në 2k

Skulpturimi i deri në 1 milion trekëndësha

MBI MINIMALIN

CPU i3 3.06 GHz, RAM 8 GB, GPU NVidia GeForce 1050 me 2 GB VRAM

Tekstura e lyerjes me rezolucion deri në 2k

Skulpturimi deri në 2 milionë trekëndësha

NORMAL

CPU i7 2.8 GHz, RAM 16 GB, GPU NVidia GeForce 2060 me 6 GB VRAM

Tekstura e lyerjes me rezolucion deri në 8k

Skulpturimi deri në 20 milionë trekëndësha

Stilolaps & hyrje opsionale

Wacom ose Surface Pen, navigator 3Dconnexion, multitouch në Surface Pro

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.