with love from Ukraine
IMAGE BY ALEX LUKIANOV
Veçoritë
Photo - Teksturim E LehtË & Pbr - 3DCoat
TEKSTURIM E LEHTË & PBR
 • Qasjet e pikturës Microvertex, Per-pixel ose Ptex
 • Porta e pamjes së paraqitjes me bazë fizike në kohë reale me HDRL
 • Materiale inteligjente me opsione të thjeshta konfigurimi
 • Madhësia e teksturës deri në 16k
Mëso më shumë
Photo - Skulptim Digjital - 3DCoat
SKULPTIM DIGJITAL
 • Skulpturë voxel pa kufizime topologjike
 • Operacione komplekse boolean me skaje të qarta
 • Dhjetra furça skalitjeje të shpejta dhe të lëngshme
 • Teselimi dinamik adaptiv
Mëso më shumë
MODELIMI
 • Modelimi klasik poligonal mbështetet plotësisht
 • Lëvizni, rrotulloni, shkallëzoni, ekstrudoni, futni dhe instrumente të tjera të njohura
 • Tubacioni i prodhimit të plotë 3D u bë edhe më i lehtë
 • Splines dhe Joints - mënyrë e lezetshme për modelim të shpejtë
Mëso më shumë
MJETE RETOPO
 • Auto-retopologjia (AUTOPO) me sythe të skajeve të përcaktuara nga përdoruesi
 • Vegla manuale të shpejta dhe të lehta për t'u përdorur Retopo
 • Retopo grupe me gamë ngjyrash për menaxhim më të mirë
 • Dialogu i cilësimeve të avancuara të pjekjes
Mëso më shumë
HARTAT UV
 • Komplet mjetesh profesionale për krijimin dhe redaktimin e grupeve UV
 • Algoritmi i zbërthimit të Uniformës Globale Native (GU).
 • Mbështetje dhe menaxhimi i shumë grupeve UV
 • Mbështetja e algoritmeve ABF, LSCM dhe Planar zbërthimi
Mëso më shumë
DUKE PËRFUNDIM
 • Renderim i bazuar fizikisht
 • Ndriçim me rreze të lartë dinamike
 • Reflektimet dhe dritat e hapësirës së ekranit
 • Mbështetja e Renderman
Mëso më shumë
KONCEPT BËRJE ART
 • 3DCoat me të vërtetë shkëlqen kur krijoni Arte konceptuale
 • Me teknologjinë Voxels nuk keni nevojë të shqetësoheni për asnjë aspekt teknik
 • Shndërrojini idetë tuaja në një koncept të shkëlqyeshëm në një kohë të shkurtër
Mëso më shumë
SKRIPTIMI
 • Bëni skriptet tuaja për veprime të shpejta të përsëritura
 • Mundësi të pasura për regjistrimin e skripteve gjatë punës me Primitives
 • Kontrollojeni për të ndjerë fuqinë e shkrimit
Mëso më shumë

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.