with love from Ukraine
IMAGE BY HEBRON PPG
Të mësuarit
Çfarë është 3DCoat?

3DCoat është një nga aplikacionet softuerike më të avancuara për krijimin e modeleve të detajuara 3D. Aty ku aplikacionet e tjera në këtë segment të tregut priren të specializohen në një detyrë specifike, si p.sh. Sculpting Digital ose Texture Painting, 3DCoat ofron aftësi të nivelit të lartë për disa detyra në një tubacion të krijimit të aseteve. Këto përfshijnë Skulpturën, Retopologjinë, Redaktimin UV, Pikturën e Teksturës PBR dhe Renderimin. Pra, mund të quhet një softuer teksturimi 3D dhe softuer për pikturimin e teksturave 3D dhe programi i skulpturës 3D dhe softueri i Retopologjisë dhe softueri i hartës UV dhe softueri i paraqitjes 3D të gjitha të kombinuara. Aplikacion gjithëpërfshirës për krijimin e modeleve 3D! Ju lutemi gjeni më shumë këtu .

Unë jam i ri në 3DCoat. Ku duhet të filloj të mësoj?

Para së gjithash ju ftojmë të vizitoni seksionin tonë MËSO -> Tutorial . Që në fillim synuam ta bënim 3DCoat sa më intuitiv, por, sigurisht, ka gjithmonë një kurbë mësimi me çdo sotware.

A ka një manual për 3DCoat në format teksti?

Po, është në faqen e seksionit LEARN -> Tutorials në krye të quajtur Wiki (web) dhe Manual (PDF).

Licencimi
A ofroni përditësime falas për licencën time të përhershme?

Po, ne po. Kur blini një licencë të përhershme të 3DCoat 2021 ose 3DCoatTextura 2021 (duke filluar nga versioni 2021 dhe më i lartë), ju merrni 12 muaj përditësime falas të programit (viti i parë) duke filluar nga data e blerjes. Nëse dëshironi të vazhdoni të përditësoni programin tuaj pas skadimit të kësaj periudhe 12-mujore, me një tarifë të moderuar mund të blini përditësimin në versionin e fundit të programit dhe të merrni 12 muaj të tjerë përditësime falas. Vizitoni Dyqanin dhe kontrolloni banderolat e Përmirësimeve për produkte të ndryshme në Dyqanin tonë për të kontrolluar çmimin e përmirësimit. Ju lutemi shikoni POLITIKËN tonë të PËRMIRËSIMIT TË LICENCËS për më shumë detaje.

Cili është ndryshimi midis një abonimi, licence me qira dhe licencë të përhershme?

E përhershme do të thotë që licenca nuk skadon kurrë dhe mund ta përdorni për aq kohë sa dëshironi. Për shembull, pasi të blini licencë të përhershme individuale 3DCoat 2021, mund të vazhdoni ta përdorni për shumë vite pa asnjë pagesë të mëtejshme.

Licenca e bazuar në abonim do të thotë që ju vazhdoni të përdorni programin për sa kohë që abonimi juaj është aktiv. Zgjidhni midis planeve të abonimit mujor ose planeve 1-vjeçare të qirasë. Abonimi është një mënyrë efektive për të hyrë në program kur ju nevojitet, duke kursyer para në licencën tuaj. Me licencën e bazuar në abonim, programi juaj është gjithmonë i përditësuar pasi ju merrni akses në përditësimet më të fundit të disponueshme.

Rent-to-own është plan unik që ofron përfitimet e licencave të bazuara në abonim dhe të përhershëm. Ky është një plan abonimi me 7 pagesa të vazhdueshme mujore. Me pagesën e 7-të të fundit ju merrni një licencë të përhershme. Çdo pagesë mujore nga data 1 deri në datën 6 shton 3 muaj qira të licencës në llogarinë tuaj. Nëse e anuloni abonimin tuaj në këtë moment, ju humbni një shans për të marrë licencën e përhershme, por do të ruani muajt e mbetur të qirasë së licencës. Për shembull, nëse anuloni pas pagesës së N-të (N nga 1 në 6) ju keni këtë muaj plus 2*N muaj qira të mbetur pas datës së pagesës së fundit. Kjo do të thotë që sapo keni blerë qiranë e 3DCoat për 3*N muaj.

Nëse keni përfunduar planin tuaj Rent-to-Own dhe keni kryer me sukses 7 pagesa mujore, ju do të merrni automatikisht licencën e përhershme me pagesën e 7-të përmbyllëse. Pjesa tjetër e qirasë suaj do të çaktivizohet pasi në vend të kësaj do të merrni një licencë të përhershme me 12 muaj përditësime falas të përfshira, duke filluar nga data e pagesës së 7-të përfundimtare. Me pagesën e 7-të përfundimtare do t'ju jepet një licencë e përhershme, kështu që mund të vazhdoni ta përdorni për aq kohë sa dëshironi. E gjithë kjo e bën Rent-to-own një zgjedhje të shkëlqyer për ata që synojnë të marrin një licencë të përhershme, por jo të gatshëm ta paguajnë atë menjëherë. Ju lutemi, kontrolloni përshkrimin e licencës për të mësuar më shumë informacion rreth këtij opsioni.

Si mund ta përmirësoj licencën time?

Në varësi të llojit të licencës suaj, ne ofrojmë opsione të shumta për të përmirësuar licencën tuaj. Ju lutemi, vizitoni Dyqanin dhe kontrolloni banderolat e Përmirësimeve për produkte të ndryshme në Dyqanin tonë për të kontrolluar opsionet e disponueshme për ju. Në shumicën e rasteve, çelësi juaj serial do të kërkohet për të përmirësuar. Nëse harroni çelësin tuaj të licencës, ju lutemi shkoni te llogaria juaj në faqen tonë të internetit. Zgjidhni Licencat dhe kontrolloni Produktin/Licencën që dëshironi të përmirësoni. Pastaj klikoni butonin Përmirëso për të parë opsionet e disponueshme të Përmirësimit. Nëse zotëroni një çelës serial 3DCoat V4 (ose V2, V3), ju lutemi klikoni butonin Shto tastin tim V4. Pasi çelësi juaj i licencës V4 (ose V2, V3) të shfaqet në llogarinë tuaj, do të shihni butonin Përmirëso atje. Ju lutemi shikoni POLITIKËN tonë të PËRMIRËSIMIT TË LICENCËS për më shumë detaje.

A mund të ekzekutoj një kopje të 3DCoat në kompjuterin/laptopin tim në zyrë dhe në shtëpi?

Po, mund të keni një kopje të 3DCoat në 2 makina të ndryshme (desktop, laptop, tablet) dhe mund ta përdorni në zyrë ose në shtëpi. Por ju mund të ekzekutoni vetëm një kopje të 3DCoat njëkohësisht.

A mund ta ekzekutoj licencën time të pajtimit si në PC ashtu edhe në Mac?

Po, 3DCoat 2021 është i pavarur nga platforma, kështu që mund ta ekzekutoni në Windows, Mac OS ose Linux. Nëse përdorni 3DCoat në kompjuterë të ndryshëm nën të njëjtën licencë (përveç licencës lundruese), sigurohuni që ta bëni atë në kohë alternative, përndryshe puna e aplikacionit mund të bllokohet.

A keni patentë studenti?

Po, ne ofrojmë licenca të veçanta për studentët. Ju lutemi, vizitoni Dyqanin tonë dhe kontrolloni seksionin e licencës studentore për detaje.

Si mund ta anuloj abonimin tim?

Eshte e thjeshte. Thjesht identifikohuni në llogarinë tuaj në faqen tonë të internetit dhe klikoni "Anulo abonimin". Pasi të konfirmohet, ky veprim do të ndalojë planin tuaj të abonimit. Pas kësaj, nuk do të tarifohen pagesa të mëtejshme (nëse ka) në lidhje me atë plan abonimi.

Blerja
Unë kam licencë të përhershme, por dua versionin më të ri të 3DCoat. Cfare duhet te bej?

Mund të përmirësoheni në versionin më të fundit të 3DCoat nga një licencë më e vjetër e programit në çdo kohë. Vizitoni Dyqanin dhe kontrolloni banderolat e Përmirësimeve për produkte të ndryshme në Dyqanin tonë për të kontrolluar çmimin e përmirësuar të zbatueshëm, nëse ka. Në shumicën e rasteve, çelësi juaj serial do të kërkohet për të përmirësuar. Mund ta rikuperoni nga llogaria juaj në faqen tonë të internetit. Ju lutemi klikoni butonin Shto tastin tim V4. Pasi çelësi juaj i licencës V4 (ose V2, V3) të shfaqet në llogarinë tuaj, do të shihni butonin Përmirëso atje. Ju lutemi shikoni POLITIKËN tonë të PËRMIRËSIMIT TË LICENCËS për më shumë detaje.

A mund të marr një rimbursim për një abonim?

Ne nuk ofrojmë rimbursime për abonimet, megjithatë ju mund t'i menaxhoni lehtësisht abonimet tuaja nëpërmjet llogarisë tuaj në faqen tonë të internetit dhe t'i anuloni në çdo kohë.

teknike
Cilat janë specifikat minimale të sistemit që më duhen për të qenë në gjendje të ekzekutoj 3DCoat?

Ju lutemi, vizitoni faqen e dedikuar për të kontrolluar nëse PC / Laptop / Mac juaj i plotëson kërkesat.

A do të kem akses te koleksioni i Materialeve inteligjente të skanuara?

Po, do të keni akses të plotë në koleksionin e plotë të Materialeve inteligjente që gjenden në Bibliotekën tonë Falas të Materialeve inteligjente. Çdo muaj do të keni 120 njësi, të cilat mund t'i shpenzoni për materiale të zgjuara, mostra, maska dhe relieve. Njësitë e mbetura nuk transferohen në muajt në vijim. Në ditën e parë të çdo muaji, ju do të merrni përsëri 120 njësi falas.

A kam nevojë për lidhje interneti për të ekzekutuar 3DCoat?

Jo, ju nuk e bëni. Pas blerjes ose abonimit do të merrni një email me licencën tuaj atje. Të njëjtin informacion mund të gjeni në llogarinë tuaj në faqen e internetit. Mund të kopjoni dhe ngjitni të dhënat e licencës brenda 3DCoat dhe t'i përdorni ato jashtë linje.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.