with love from Ukraine
IMAGE BY SERGII GOLOTOVSKIY
Liron
Photo - 3dcoat 2023.10 - 3DCoat
Shiko Videon
3DCoat 2023.10
 • Mjeti i skicimit u miratua. Përmirësimet në mjetin Sketch e bëjnë atë më të fortë për krijimin e shpejtë të objekteve të sipërfaqes së fortë me cilësi të lartë; duke përfshirë performancën dhe stabilitetin më të mirë.
 • Rezolucioni me shumë nivele. Ne prezantuam një sistem të ri për një rrjedhë pune me shumë rezolucion. Ai mbështet plotësisht shtresat e skulpturës, zhvendosjen dhe madje edhe tekstet PBR . Rrjeta Retopo mund të përdoret si niveli më i ulët i Rezolucionit (Nënndarjes). 3DCoat do të krijojë automatikisht shumë nivele të ndërmjetme në proces. Ju mund të ngrini dhe ulni me shpejtësi nivelet individuale të Nënndarjes dhe të shihni modifikimet tuaja të ruajtura (në të gjitha nivelet) në shtresën e përzgjedhur të Sculpt.
 • Gjenerator i gjetheve të pemëve. Mjeti Trees Generator i shtuar së fundmi tani ka mundësinë të gjenerojë edhe gjethe. Ju mund të shtoni llojet tuaja të gjetheve, të skalitni formën nëse është e nevojshme dhe export të gjitha këto si një skedar FBX.
 • Regjistrues me kalim kohe. Është shtuar një mjet i regjistrimit të ekranit me kalim kohe, i cili regjistron punën tuaj në një interval të caktuar duke lëvizur pa probleme kamerën dhe më pas duke e kthyer atë në video.
 • UV Mapping. Cilësia e hartës automatike u përmirësua ndjeshëm, me shumë më pak ishuj të krijuar, një gjatësi shumë më të ulët të shtresave dhe përshtatje më të mirë mbi strukturën.
 • Përmirësime të shpejtësisë së modalitetit sipërfaqësor. Nënndarja e rrjetave të modalitetit Surface është përshpejtuar ndjeshëm (të paktën 5 herë, duke përdorur komandën Res+). Është e mundur të ndahen modelet edhe në 100-200M.
 • Mjetet e bojës. Është shtuar një mjet i ri i quajtur Power Smooth. Është një mjet super i fuqishëm, i pavarur nga valenca/dendësia, i bazuar në ekran për zbutjen e ngjyrave. Veglat e bojës u shtuan gjithashtu në dhomën e Sculpt për të thjeshtuar pikturimin mbi sipërfaqe/voksele.
 • Ngjyra volumetrike. Ngjyra volumetrike e mbështetur plotësisht kudo, ku funksionon lyerja e sipërfaqes, edhe pjekja e lehtë e mbështetur dhe kushtet.
 • Pikturë vëllimore. Një teknologji e re revolucionare dhe e para në industri. Ai i lejon artistit të skulpturojë dhe të pikturojë me Voxels (thellësi e vërtetë vëllimore) njëkohësisht dhe është në përputhje me Materialet inteligjente. Përdorimi i opsionit Vox Hide lejon artistin të fshehë ose të rivendosë zonat që janë prerë, shkurtuar, degraduar, etj.
 • Modelimi i përmirësimeve të hapësirës së punës. Një mjet i ri Grilë është shtuar në dhomën e Modelimit. Zgjedhja/Transformimi i butë (në modalitetin Vertex) futet gjithashtu në hapësirat e punës Retopo/Modeling.
 • Prezantohet export IGES. Export i rrjetave në formatin IGES është aktivizuar (ky funksion është i disponueshëm përkohësisht, për testim dhe më pas do të lëshohet si një modul shtesë i veçantë për një kosto shtesë).
 • Import/ Export përmirësime. Grupi i veglave Auto-Eksport është përmirësuar ndjeshëm dhe ofron një rrjedhë pune vërtet të fuqishme dhe të përshtatshme për krijimin e aseteve. Ai përfshin mundësinë për të export asete drejtpërdrejt në Blender me tekstura PBR dhe pajtueshmëri dhe optimizime më të mira për motorin e lojës UE5 dhe më shumë.

Mëso më shumë
Photo - 3dcoat 2022.16 - 3DCoat
Shiko Videon
3DCoat 2022.16
 • Voxel shumë më i shpejtë dhe skulpturë në sipërfaqe për të punuar me skena të dhjetëra miliona trekëndëshave
 • Auto-Retopo Improved - Cilësi më e mirë për modelet organike dhe me sipërfaqe të fortë
 • U shtua motori i ri i furçës Voxel - Paradigmë e re me furça voxel
 • Koleksioni i ri Alphas - Më i përshtatshëm për të krijuar sipërfaqe komplekse dhe relieve
 • New Core API - Ofron akses të thellë në thelbin e 3DCoat me shpejtësinë e plotë të C++
 • Vegla Bevel - Një mjet i ri për të punuar me skajet dhe qoshet në model
Mëso më shumë
Ngarko më shumë

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.