with love from Ukraine
Shkarko 3DCoat 2024
Provë falas 30-ditore. Mësimi i pakufizuar falas. Shikoni më poshtë.
E përputhshme me 7/8/10
Me shume informacion

3DCoat 2021.51 i vjetër i pajtueshëm me MAC OS 10.13 High Sierra shkarko këtu

Shkarkoni 3DCoat falas

Provoni provën 30-ditore falas të 3DCoat, e disponueshme për Windows, MacBook OS dhe Linux.

Softuer i thjeshtë për skulpturë dhe teksturë 3D shkarko falas.

3DCoat është një softuer i avancuar për artistët 3D që ka të gjitha mjetet që ju nevojiten për të çuar idenë tuaj 3D nga një bllok argjile dixhitale deri në një model 3D të gatshëm, me teksturë të plotë.

Aty ku aplikacionet e tjera në këtë segment tregu priren të specializohen në një detyrë specifike, si p.sh. Sculpting Digital ose Texture Painting, 3DCoat ofron aftësi të nivelit të lartë për disa detyra në një tubacion të krijimit të aseteve. Këto përfshijnë Skulpturën, Retopologjinë, Redaktimin UV , Painting e Teksturës PBR dhe Renderimin. Pra, mund të quhet një softuer vizatimi 3D dhe softuer për skulpturë 3D dhe softuer Retopologjie dhe softuer UV mapping dhe softuer për paraqitjen 3D të gjitha të kombinuara.

Shkarkoni 3DCoat këtu për të marrë provën tuaj 30-ditore falas 3D Coat . Pas 30 ditësh provë falas, mund të punoni ende në 3D-Coat në modalitetin e Mësimit Falas.

Avantazhi i 3D-Coat është se mund të përdoret gjithashtu për të modifikuar modele 3D të importuara nga produkte të ndryshme softuerike 3D komerciale duke përdorur shtojcat e quajtura Applinks. Për më tepër, modelet e importuara në 3D-Coat mund të transformohen në objekte voxel ose për përsosje të mëtejshme dhe për të shtuar më shumë detaje me rezolucion të lartë, harta dhe mbështjellës UV , harta me përplasje, harta ngjyrash speculare, harta me ngjyra të shpërndara, shtoni tekstura për kompensim dhe shumë. më shumë.

Çfarë përfitoni në shkarkimin e provës falas të 3DCoat ?

Karakteristikat kryesore të programit:

- Painting me teksturë PBR me materiale inteligjente dhe ndërveprim fantastik Photoshop . Thjesht përdorni 2 kombinime të tasteve kryesore për të dërguar shtresa midis dy aplikacioneve.

- Skulpturë dixhitale e nivelit të lartë, të nivelit të prodhimit. Karakteristikat unike përfshijnë Modelimin/Skulpturimin Voxel live që mund të kalohet në Skulpturë Polygonal me Tessellation Dinamike

- Ndoshta grupi më i fuqishëm i mjeteve Auto-Retopo dhe Manual Retopology në treg.

- Redaktimi UV . Ndoshta mjetet më të lehta dhe më të thjeshta për t'u përdorur për modifikimin UV , duke përfshirë veglat e pakrahasueshme (pika në pikë) Select Path dhe veglat e përzgjedhjes së shtresave. Algoritmi Globally Uniform Shpalosja është teknologji pronësore dhe më e sakta në industri.

×

MËNYRA E MËSIMIT PA KUFIZUAR FALAS NË 3DCOAT

A e dini se mund të mësoni të përdorni grupin e mjeteve të 3DCoat për aq kohë sa dëshironi, përpara se të vendosni të blini licencën tuaj? Po është e vërtetë!

Pasi të skadojë prova 30-ditore, funksionet e zakonshme import/ export çaktivizohen, megjithatë, ruajtja/ngarkimi i skedarëve tuaj në formatin e brendshëm .3b të 3DCoat ende funksionon me kufizimin e 20 objekteve të skalitura dhe 10 shtresave dhe jep filigranë pa kufizime shtesë në trekëndësha ose rezolucioni i teksturës.

Në të njëjtën kohë, ju mund export modelet tuaja në formatin .obj FALAS me kufizime të tilla: 20000 trekëndësha nga dhoma e skalitjes, 4000 trekëndësha nga dhoma retopo, bojë dhe modelimi dhe mund të export tekstura me rezolucion deri në 512*512 pa filigranë ose në rezolucion më të lartë me filigranë. Por ju nuk mund t'i përdorni ato për qëllime komerciale.

Çfarë do të thotë kjo është se ju mund të vazhdoni të praktikoni 3DCoat për aq kohë sa dëshironi. Thjesht shtypni modalitetin e të mësuarit në fillimin e provës së 3DCoat dhe vazhdoni të mësoni programin falas!

Ju inkurajojmë të kontrolloni Dokumentacionin zyrtar shumëgjuhësh 3DCoat (i disponueshëm në 30 gjuhë).

Kjo faqe përmban mësime të shumta të grupuara në tema të ndryshme. Këto duhet t'ju japin një pasqyrë të mirë në grupin e mjeteve 3DCoat dhe aftësitë e tij.

Tema e testimit beta të forumit
merrni veçoritë më të fundit

Kontrolloni çfarë ka më të fundit në 3DCoat dhe na ndihmoni të testojmë veçoritë dhe përmirësimet e reja në këtë version të para-publikimit të programit!

Shkarkoni Betën më të fundit tani.

3DCoat 2021.51 i vjetër i pajtueshëm me MAC OS 10.13 High Sierra shkarko këtu

Shkarkoni 3DCoat falas

Provoni provën 30-ditore falas të 3DCoat, e disponueshme për Windows, MacBook OS dhe Linux.

Softuer i thjeshtë për skulpturë dhe teksturë 3D shkarko falas.

3DCoat është një softuer i avancuar për artistët 3D që ka të gjitha mjetet që ju nevojiten për të çuar idenë tuaj 3D nga një bllok argjile dixhitale deri në një model 3D të gatshëm, me teksturë të plotë.

Aty ku aplikacionet e tjera në këtë segment tregu priren të specializohen në një detyrë specifike, si p.sh. Sculpting Digital ose Texture Painting, 3DCoat ofron aftësi të nivelit të lartë për disa detyra në një tubacion të krijimit të aseteve. Këto përfshijnë Skulpturën, Retopologjinë, Redaktimin UV , Painting e Teksturës PBR dhe Renderimin. Pra, mund të quhet një softuer vizatimi 3D dhe softuer për skulpturë 3D dhe softuer Retopologjie dhe softuer UV mapping dhe softuer për paraqitjen 3D të gjitha të kombinuara.

Shkarkoni 3DCoat këtu për të marrë provën tuaj 30-ditore falas 3D Coat . Pas 30 ditësh provë falas, mund të punoni ende në 3D-Coat në modalitetin e Mësimit Falas.

Avantazhi i 3D-Coat është se mund të përdoret gjithashtu për të modifikuar modele 3D të importuara nga produkte të ndryshme softuerike 3D komerciale duke përdorur shtojcat e quajtura Applinks. Për më tepër, modelet e importuara në 3D-Coat mund të transformohen në objekte voxel ose për përsosje të mëtejshme dhe për të shtuar më shumë detaje me rezolucion të lartë, harta dhe mbështjellës UV , harta me përplasje, harta ngjyrash speculare, harta me ngjyra të shpërndara, shtoni tekstura për kompensim dhe shumë. më shumë.

Çfarë përfitoni në shkarkimin e provës falas të 3DCoat ?

Karakteristikat kryesore të programit:

- Painting me teksturë PBR me materiale inteligjente dhe ndërveprim fantastik Photoshop . Thjesht përdorni 2 kombinime të tasteve kryesore për të dërguar shtresa midis dy aplikacioneve.

- Skulpturë dixhitale e nivelit të lartë, të nivelit të prodhimit. Karakteristikat unike përfshijnë Modelimin/Skulpturimin Voxel live që mund të kalohet në Skulpturë Polygonal me Tessellation Dinamike

- Ndoshta grupi më i fuqishëm i mjeteve Auto-Retopo dhe Manual Retopology në treg.

- Redaktimi UV . Ndoshta mjetet më të lehta dhe më të thjeshta për t'u përdorur për modifikimin UV , duke përfshirë veglat e pakrahasueshme (pika në pikë) Select Path dhe veglat e përzgjedhjes së shtresave. Algoritmi Globally Uniform Shpalosja është teknologji pronësore dhe më e sakta në industri.

×
E përputhshme me 10.15 Catalina +. | Për versionin 2021.51 të përputhshëm me MAC OS 10.13 vizitoni
Me shume informacion

3DCoat 2021.51 i vjetër i pajtueshëm me MAC OS 10.13 High Sierra shkarko këtu

Shkarkoni 3DCoat falas

Provoni provën 30-ditore falas të 3DCoat, e disponueshme për Windows, MacBook OS dhe Linux.

Softuer i thjeshtë për skulpturë dhe teksturë 3D shkarko falas.

3DCoat është një softuer i avancuar për artistët 3D që ka të gjitha mjetet që ju nevojiten për të çuar idenë tuaj 3D nga një bllok argjile dixhitale deri në një model 3D të gatshëm, me teksturë të plotë.

Aty ku aplikacionet e tjera në këtë segment tregu priren të specializohen në një detyrë specifike, si p.sh. Sculpting Digital ose Texture Painting, 3DCoat ofron aftësi të nivelit të lartë për disa detyra në një tubacion të krijimit të aseteve. Këto përfshijnë Skulpturën, Retopologjinë, Redaktimin UV , Painting e Teksturës PBR dhe Renderimin. Pra, mund të quhet një softuer vizatimi 3D dhe softuer për skulpturë 3D dhe softuer Retopologjie dhe softuer UV mapping dhe softuer për paraqitjen 3D të gjitha të kombinuara.

Shkarkoni 3DCoat këtu për të marrë provën tuaj 30-ditore falas 3D Coat . Pas 30 ditësh provë falas, mund të punoni ende në 3D-Coat në modalitetin e Mësimit Falas.

Avantazhi i 3D-Coat është se mund të përdoret gjithashtu për të modifikuar modele 3D të importuara nga produkte të ndryshme softuerike 3D komerciale duke përdorur shtojcat e quajtura Applinks. Për më tepër, modelet e importuara në 3D-Coat mund të transformohen në objekte voxel ose për përsosje të mëtejshme dhe për të shtuar më shumë detaje me rezolucion të lartë, harta dhe mbështjellës UV , harta me përplasje, harta ngjyrash speculare, harta me ngjyra të shpërndara, shtoni tekstura për kompensim dhe shumë. më shumë.

Çfarë përfitoni në shkarkimin e provës falas të 3DCoat ?

Karakteristikat kryesore të programit:

- Painting me teksturë PBR me materiale inteligjente dhe ndërveprim fantastik Photoshop . Thjesht përdorni 2 kombinime të tasteve kryesore për të dërguar shtresa midis dy aplikacioneve.

- Skulpturë dixhitale e nivelit të lartë, të nivelit të prodhimit. Karakteristikat unike përfshijnë Modelimin/Skulpturimin Voxel live që mund të kalohet në Skulpturë Polygonal me Tessellation Dinamike

- Ndoshta grupi më i fuqishëm i mjeteve Auto-Retopo dhe Manual Retopology në treg.

- Redaktimi UV . Ndoshta mjetet më të lehta dhe më të thjeshta për t'u përdorur për modifikimin UV , duke përfshirë veglat e pakrahasueshme (pika në pikë) Select Path dhe veglat e përzgjedhjes së shtresave. Algoritmi Globally Uniform Shpalosja është teknologji pronësore dhe më e sakta në industri.

×

MËNYRA E MËSIMIT PA KUFIZUAR FALAS NË 3DCOAT

A e dini se mund të mësoni të përdorni grupin e mjeteve të 3DCoat për aq kohë sa dëshironi, përpara se të vendosni të blini licencën tuaj? Po është e vërtetë!

Pasi të skadojë prova 30-ditore, funksionet e zakonshme import/ export çaktivizohen, megjithatë, ruajtja/ngarkimi i skedarëve tuaj në formatin e brendshëm .3b të 3DCoat ende funksionon me kufizimin e 20 objekteve të skalitura dhe 10 shtresave dhe jep filigranë pa kufizime shtesë në trekëndësha ose rezolucioni i teksturës.

Në të njëjtën kohë, ju mund export modelet tuaja në formatin .obj FALAS me kufizime të tilla: 20000 trekëndësha nga dhoma e skalitjes, 4000 trekëndësha nga dhoma retopo, bojë dhe modelimi dhe mund të export tekstura me rezolucion deri në 512*512 pa filigranë ose në rezolucion më të lartë me filigranë. Por ju nuk mund t'i përdorni ato për qëllime komerciale.

Çfarë do të thotë kjo është se ju mund të vazhdoni të praktikoni 3DCoat për aq kohë sa dëshironi. Thjesht shtypni modalitetin e të mësuarit në fillimin e provës së 3DCoat dhe vazhdoni të mësoni programin falas!

Ju inkurajojmë të kontrolloni Dokumentacionin zyrtar shumëgjuhësh 3DCoat (i disponueshëm në 30 gjuhë).

Kjo faqe përmban mësime të shumta të grupuara në tema të ndryshme. Këto duhet t'ju japin një pasqyrë të mirë në grupin e mjeteve 3DCoat dhe aftësitë e tij.

E përputhshme me Ubuntu 20.04 +
Me shume informacion

3DCoat 2021.51 i vjetër i pajtueshëm me MAC OS 10.13 High Sierra shkarko këtu

Shkarkoni 3DCoat falas

Provoni provën 30-ditore falas të 3DCoat, e disponueshme për Windows, MacBook OS dhe Linux.

Softuer i thjeshtë për skulpturë dhe teksturë 3D shkarko falas.

3DCoat është një softuer i avancuar për artistët 3D që ka të gjitha mjetet që ju nevojiten për të çuar idenë tuaj 3D nga një bllok argjile dixhitale deri në një model 3D të gatshëm, me teksturë të plotë.

Aty ku aplikacionet e tjera në këtë segment tregu priren të specializohen në një detyrë specifike, si p.sh. Sculpting Digital ose Texture Painting, 3DCoat ofron aftësi të nivelit të lartë për disa detyra në një tubacion të krijimit të aseteve. Këto përfshijnë Skulpturën, Retopologjinë, Redaktimin UV , Painting e Teksturës PBR dhe Renderimin. Pra, mund të quhet një softuer vizatimi 3D dhe softuer për skulpturë 3D dhe softuer Retopologjie dhe softuer UV mapping dhe softuer për paraqitjen 3D të gjitha të kombinuara.

Shkarkoni 3DCoat këtu për të marrë provën tuaj 30-ditore falas 3D Coat . Pas 30 ditësh provë falas, mund të punoni ende në 3D-Coat në modalitetin e Mësimit Falas.

Avantazhi i 3D-Coat është se mund të përdoret gjithashtu për të modifikuar modele 3D të importuara nga produkte të ndryshme softuerike 3D komerciale duke përdorur shtojcat e quajtura Applinks. Për më tepër, modelet e importuara në 3D-Coat mund të transformohen në objekte voxel ose për përsosje të mëtejshme dhe për të shtuar më shumë detaje me rezolucion të lartë, harta dhe mbështjellës UV , harta me përplasje, harta ngjyrash speculare, harta me ngjyra të shpërndara, shtoni tekstura për kompensim dhe shumë. më shumë.

Çfarë përfitoni në shkarkimin e provës falas të 3DCoat ?

Karakteristikat kryesore të programit:

- Painting me teksturë PBR me materiale inteligjente dhe ndërveprim fantastik Photoshop . Thjesht përdorni 2 kombinime të tasteve kryesore për të dërguar shtresa midis dy aplikacioneve.

- Skulpturë dixhitale e nivelit të lartë, të nivelit të prodhimit. Karakteristikat unike përfshijnë Modelimin/Skulpturimin Voxel live që mund të kalohet në Skulpturë Polygonal me Tessellation Dinamike

- Ndoshta grupi më i fuqishëm i mjeteve Auto-Retopo dhe Manual Retopology në treg.

- Redaktimi UV . Ndoshta mjetet më të lehta dhe më të thjeshta për t'u përdorur për modifikimin UV , duke përfshirë veglat e pakrahasueshme (pika në pikë) Select Path dhe veglat e përzgjedhjes së shtresave. Algoritmi Globally Uniform Shpalosja është teknologji pronësore dhe më e sakta në industri.

×

MËNYRA E MËSIMIT PA KUFIZUAR FALAS NË 3DCOAT

A e dini se mund të mësoni të përdorni grupin e mjeteve të 3DCoat për aq kohë sa dëshironi, përpara se të vendosni të blini licencën tuaj? Po është e vërtetë!

Pasi të skadojë prova 30-ditore, funksionet e zakonshme import/ export çaktivizohen, megjithatë, ruajtja/ngarkimi i skedarëve tuaj në formatin e brendshëm .3b të 3DCoat ende funksionon me kufizimin e 20 objekteve të skalitura dhe 10 shtresave dhe jep filigranë pa kufizime shtesë në trekëndësha ose rezolucioni i teksturës.

Në të njëjtën kohë, ju mund export modelet tuaja në formatin .obj FALAS me kufizime të tilla: 20000 trekëndësha nga dhoma e skalitjes, 4000 trekëndësha nga dhoma retopo, bojë dhe modelimi dhe mund të export tekstura me rezolucion deri në 512*512 pa filigranë ose në rezolucion më të lartë me filigranë. Por ju nuk mund t'i përdorni ato për qëllime komerciale.

Çfarë do të thotë kjo është se ju mund të vazhdoni të praktikoni 3DCoat për aq kohë sa dëshironi. Thjesht shtypni modalitetin e të mësuarit në fillimin e provës së 3DCoat dhe vazhdoni të mësoni programin falas!

Ju inkurajojmë të kontrolloni Dokumentacionin zyrtar shumëgjuhësh 3DCoat (i disponueshëm në 30 gjuhë).

Kjo faqe përmban mësime të shumta të grupuara në tema të ndryshme. Këto duhet t'ju japin një pasqyrë të mirë në grupin e mjeteve 3DCoat dhe aftësitë e tij.

zbritjet e porosive të vëllimit në

shtuar në karrocë
shikoni karrocën arka
false
plotësoni një nga fushat
ose
Mund ta përmirësoni në versionin 2021 tani! Ne do të shtojmë çelësin e ri të licencës 2021 në llogarinë tuaj. Seriali juaj V4 do të qëndrojë aktiv deri më 14.07.2022.
zgjidhni një opsion
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!
Teksti që ka nevojë për korrigjim
 
 
Nëse keni gjetur një gabim në tekst, ju lutemi zgjidhni atë dhe shtypni Ctrl+Enter për të na raportuar!
Përmirëso opsionin e bllokuar nga nyja në lundrues i disponueshëm për licencat e mëposhtme:
Zgjidhni licencën(at) për ta përmirësuar.
Zgjidhni të paktën një licencë!

Faqja jonë e internetit përdor cookies

Ne përdorim gjithashtu shërbimin Google Analytics dhe teknologjinë Facebook Pixel për të ditur se si funksionojnë strategjitë tona të marketingut dhe kanalet e shitjeve.